bebişler anneye mi babaya mı daha çok tepki veriyor?

sevgismail

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
21
0
36
Adana
Bugün 21.haftam bitti 19.haftaların ortasında bebişim kendini hissettirdi bana o bambaşka bir duygu şimdilerde konuştukça tepki verio ya da rahat degilse bende hemen oturuş pozisyonumu değiştirip onu rahatlatıyorum ama babası aradığı zaman çok çabuk anlıyor ve hemen bende burdayım diyor babasının uzakta olduğunu sanırım hissediyor

benimki tam tersi babasına hiç tepki vermiyor henüz :)
kıpırdadığında babası elini koyuyor hissetsin diye
hemen duruyor sıpa

kaç haftalık senin ufaklık?biz hemen tepki versin istiyoruz çok sabırsız hemen olsun istiyoruz daha cok var doğuma zaman geçmek bilmiyor sanki

benim miniğimde bir haftdır tekmeleriyle gıdıklıyor beni.. hiç hareket etmedigi zaman oluyor o zamanda ben endişeleniyorum konusuyorum bana tepki yok.. babası isten gelince konusyor başlıyor o da pıt pıt vurmaya

Evet bazen sessiz kalıo bende hemen endişeleniyorum konuşuyorum ama yine sessiz kalıo bende müzik dinletiyorum işte o zamn o da bana kendini hissettiriyor o bambşka bişey ya

ayyy hamileliğim geldi aklıma benim oğluşumda zıplar zıplarr babası elini koydumu tııgg yok çocukda eşim çok kıskanırdı hahaaa...şimdi doğum yapalı 3ay oldu ve eşim çalıştığı için bebek sadece beni görüyor evde eşim gelince ben mutfağa falan gideyimmmm amannn yıkıyooo evii 3aylık ama tanıyo artık anneyii bn geliyorum bakıyorum yüzüneee kahkahalarr atıyo canım oğlum benimmm tabi eşim daha bi deli oluyoooo

ayy bu bebişler çok fena bi doğum videosu izlemştim bebeği annesinn kucağına verdikleri anda ağlamayı kesmişti ben şimdiden örgütlüyorum kimi az kimi çok sevmesini söylüyorum en çok babayla anneyi anlatıyorum eşimle olan aşkımı ki bilsin bizim nasıl sevdiğimizi die konuştukça tepki veriyor artık

benim çocuk da en çok Rammstein'a tepki veriyor. Arabada sesini açınca karnımı delecek gibi oluyor. Radyonun sesini kısıyorum rahatlıyor. Anladım ki pek rock sevmiyor

en çok sabah hareketli oluyor ve ilk müzik dinletmelerimde şebnem feraha tepki veriyordu ama şimdi daha ayırt ediyor bazılarında tamamen sesiz kalıo şimdiden anlıyorlar ya bak sen şunlara

benim kızım babasına tepki veriyor. daha 5 aylık hamile iken eşim kızım dediğinde öğürmeye başlıyordum. doktorun dediğine göre kafasını mideme gömüyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…