bebişler hangi haftada doğum pozisyonunu aldı

bugun doktorum dogum kanalında bebişin dedi
30 haftada donmustu birdahada degismedi herhalde
inş. hepimiz için hayırlısı olsun

senin adına sevindim canım. sağlıcakla gelsin bebişlerimiz annişlerini üzmeden. ya çok merak ediyorum bebişleri ben koyarız dimi fotolarını doğunca :)

dün aşırı bir gerilme ve karnımda ağrı hissettim hiç böyle olmmaıştım daha evvel pozisyon değiştirdi gibi geldi bana ama abitürlü kestiremiyorum nerde olduğunu bakalaım ayın 16 sında kontrolümüz ozamn 35 haftalık olucaz ozaman doğum şekli netleşir sanırım allah herkesin gönlüne göre versin inş.
kenyacım senin adına çok sevindim artık değişmez böyle kalır bebeişin

suyum az oldugu icin bebekte normalden büyük oldugu icin erken dogum riski var..zaten 28.haftadan beri dönmüstü..32.haftada da dogum kanalinin önünde duruyodu,,insallah erken dogmak istemez

inş. Canım yaa herseyin hayırlısı olsun
bi akrabamızın son ana kadar bebişi dogum kanalındaydı son anda dondu ve sezeryan oldu sanırım son andada supriz yapabiliyolar
sıkıntı yapmamak lazım bi sekilde cıkacaklar dısarı inş. En saglıklı sekilde olur

suyum az oldugu icin bebekte normalden büyük oldugu icin erken dogum riski var..zaten 28.haftadan beri dönmüstü..32.haftada da dogum kanalinin önünde duruyodu,,insallah erken dogmak istemez

inş. Canım yaa 36 yı doldursunlarda ne zaman isterlerse gelsinler

drumda bana dedi sezeryan için gün verdik hastamın birine dedi 39 a girdiği gün ve geldiği gün bebek doğum pozisyonunu almış geri gönderdik normal doğdu dedi yani hiç belli olmuyor cidden bebişlere
birde sen hangi dra gidiyorsun ben jimere gidiyorum recep beyin hastasıyım

ben bahara gönül hanıma gidiyorum
jimerde melike hanımı duymustum cok iyi diye
dogumu nerde yapıcaksıın
ben baharda yapıcam 360 tl normal dogum 400 sezeryan
gecenin bir yarısıda olsa ben gelicem dogumuna dedi
ben memnunum simdilik
inegöldeyim burdada doktorum hıdır bey yani olurda yetisemezsek aksilik cıkarsa diye onada gidiyorum

Bu arada epıdural ıstersen her dogum seklı ıÇın 250 tl fark ÖdÜyorsun

jımerde dogum 1000 tl arkadasım orda dogum yaptı cokta memnun kaldı epıdurallı 1250 lıra verdıler

ya ben jimerde yapıcam allahı izin veririse baharda çok uygunmuş ya bizim pahalı vallh ama normal olursa drumun girmesini istiyorum 1000 normal doğum 1250 sezeryan epudral istersen 250 fark ödeniyor ama bilmiyorum doğum şekli helebir netleşsin
drumda gece kaç olursa olsun geliceğini söylüyor ama bilmiyruz bakalaım ne olucak nasıl biticek hele şu bebiş bir doğum pozisyonu alsın bir başka hiçbir şey düşünmüyorum feci takıldım ya

takılma canım yaa illa hepimiz normal dogurucaz diye bişi yok donuncede kesin deilki dedigim gibi normal beklerken sezeryan olabiliyosun bazı normal dogumlar sezaryandan daha zor oluyormus en acısız ve en güzelinden versin rabbim
:Saruboceq:

Benim hep başaşagıydı oglum,39.haftada yan döndu böyle gitse sezeryan planı yapcaktık.bir haftaya duzeldi.keyifci cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…