Bebişler için

Merve-81

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
401
220
23
31
Kizlar ilk birkac ay LR'ın Bebek bakim setini kullanacagim. Alman markasi ve kimyasalsiz. Ama hic kokusu yok. Bebiş banyodan sonra missss gibi koksun isterim. (kendi cennet kokusu haric ☺)
Simdi sorum su....
"johnson's baby" veya "Dalin" ikisinden biri Türk markasi mi? Veya Türk markasi olan başka var mi?
Mümkün oldugunca Türk markasi kullanmaya özen gösteriyorum....

Merve cim ne kadar kaldı canım vallahi ben unibaby aldım herşeyini bir tek deterjanını dalin aldım

5 hafta canim. Iste Türk markalarini kullanmayi tercih ediyorum genel olarak herseyde.. ama bunda bilemedim varmi yokmu
Benim 3 haftam kaldı sezeryan olacağım :/ valla ben bunları kavga dövüş alıyorum yabancı markalar biraz daha pahalıdır sanırım aldıramayacağım için bakmıyorum bile :)

Turk markasımı bilmiyorum ama dalin kullandım ben hep cokta guzel kokuyor

Sebamed kullanıyorum kremlerini ve şampuanını güzel kokuyor. Ama Johnson baby pembe kızlar için olan muhteşem müthiş güzel kokuyor ve saçları acayip patlatıyor 23 aylık kızım için iki aydır kullanıyorum çok güzel kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…