bebişler ne giyiyor

elanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
487
17
96
43
İstanbul
kızlar sıcaklar başladı ve ben bebegime ne zaman ne giydirecegimi şaırdım
kısa kollu çıtçıtlı badilere geçtim ama üşümesindende korkuyorum ,anneme kalsa kısa kollu badi ve altına şort giydirecek ama ya üşütürse
siz neler yapıyorsunuz

bizim evimiz sıcak olduğu için sadece bady giydiriyoruz ama dışarı çıkarken hava sıcak olsa bile uzun kollu penye takımlardan giydiriyorum

kısa kollu çıtçıtlı badilere geçtim ama üşümesindende korkuyorum ,anneme kalsa kısa kollu badi ve altına şort giydirecek ama ya üşütürse
siz neler yapıyorsunuz

bende atlet hariç 2 tane uzun kollu bady giydiriyorum üstüste. Altına da 2 tane ayaklı pijama. Annemler çok kızıyo ama üşütmesinden de korkuyorum.Sen sadece kısa kollu bady mi giydiriyosun. Ay yoksa ben mi abartıyorum olayı. Arkadaşlar yazında fikrimiz olsun.

atlet kısakollu body üstüne de eşofman yada tulum giyiyor evde
dışarı cıkarken de kısa kollu elbise filan giydiyse hırka ve külotlu corap alıyorum yanıma akşam serin olunca giyiyor

ben de çıtçıtlı body ve üstüne tulum giydiriyorum
gece yatarken de ince battaniyesini örtüyorum

Benim evimde gereğinden sıcak fazla bişey giydirsem zaten oğlumun vucudunda kırmızı lekeler oluyor kısa kollu badi giydiriyorum ama akşamları uyurken üstünü açtığı için uzun kollu g.ydirip yatırıyorum.Ben bebeğimi yan ve düzgün yatırıyorum sırtına yasık koyuyorum uyandığında bacaklarını koyduğum yerde başını buluyorum..

benim oğluş geçen yıl temmuz 31 de doğdu ve yaz boyu çıtçıtlı askılı badi ile yattı durdu bişey olmadı korkmayın siz üşümüyorsanız oda üşümez şu an yine badiyle yatırıyorum sıcak çünkü

kızlar Sıcaklar Başladı Ve Ben Bebegime Ne Zaman Ne Giydirecegimi şaırdım
Kısa Kollu çıtçıtlı Badilere Geçtim Ama üşümesindende Korkuyorum ,anneme Kalsa Kısa Kollu Badi Ve Altına şort Giydirecek Ama Ya üşütürse
Siz Neler Yapıyorsunuz

Canim Senin Kizin Adidami Yoksa Elanur Benimkinin De öyle Bi Yazinda Okumuştum Galiba 19 Mart Doğumlu Değilmi Eğer öyleyse Bende 19 Martta Doğum Yaptim Güzel Rastlanti
Soruna Gelince Bi Yazida Okumuştum Annenin Giydiğinden 1 Fazla Giydirmek Yeterliymiş Ben Normal Uzun Kollu Penyelere Devam Ediyorum

bende atlet hariç 2 tane uzun kollu bady giydiriyorum üstüste. Altına da 2 tane ayaklı pijama. Annemler çok kızıyo ama üşütmesinden de korkuyorum.Sen sadece kısa kollu bady mi giydiriyosun. Ay yoksa ben mi abartıyorum olayı. Arkadaşlar yazında fikrimiz olsun.

evet canım biraz abartmışsın çok üstüste giydiriyorsun ben gece yatarken çıtçıtlı body üzerine de ince pijama giydiriyorum ve penye battaniye örtüyorum gündüz de ev serin olduğu için uzun kollu çıtçıtlı body ve pijama alt giydiriyorum

ay valla şaşırdım ya kısa kolludan üşicek diye ödüm kopuyo ama kalın giydirip terletirsek ve üzeinde biz farketmeden sogursa o daha kötü:( ayy ALLAH korusun bebeklerimizi inşallah
elifnazcım evet kızım ismi elanur 18 martta dogdu seninknden 1 gün büyük:)

ben hava iiyse cıt cıtlı body ve penye pjama gıydırıyorum evdede dırsarda da cok sıcakda dadece body gıydırıyorum cıt cıtlı ozllıkle erkek annelerı bebeklerınızı cok gıydırmeyın erkek cocugu sıcaga gelemezmiş

bende kısa kollu badi ve tulum giydiriyorum acaba nasıl kızlar banyo yaptığındada şapka takıyıruz
yatarkende ince battniye örtüyos

bende şaşırıyorum ne giydireceğimi içine uzun kollu badi üstünede daha 17 günlük olduğu için hastane çıkış takımlarını giydiriyorum geceleride penye battaniye kısa kollulara geçersem de üşüğyecek diye korkuyorum

bizim buralari yagmurlu hep serin ama ben kisa kollu badi uzerine ayakli tulum giydiriyorum eve gelen ebe demisti ensesini gogsunu kontrol et oralari cok sicaksa hemen giyimini azalt cunku bir bebek icin sicak cok tehlikeliymis birak usutsun grip olsun caresi var ama cok sicak bebegin zekasinda buyuk problemler yaratir bunalmasina izin verme dedi corap bile giydirmiyorum ayakli tulumun icine kayinvalide bin kez soyluyor telefonda hirka giydir patik giydir diye ama dinlemiyorum zararini ogrendim

bende kızıma zıbının içini atlet olarak giydiriyorum onun üstüne çıt çıtlı penyesini ve daha sonra ince bi buluz,altına bi penye pijama çorap yetiyo.ama bi penye battaniyeye sarıyorum gündüz gece ise fazla kalın olmayan bi battaniye.ağrı soğuk şehir olunca doğal olarak bunları yapıyorum

siz neler yapıyorsunuz

canım benım gule gule buyut bebegını.
ben 1ay oldu kısa kolluları gıydırelı.gunes alsın bırakta.annen haklı artık eskısı gıbı baharlar kalmadı.yazın olan guneste tehlıkelı.su donemde ne alırsa kar onun ıcın.
ben hıc esırgemem,yapıp oyle degıl yanı.
kısın bıle cok gıydırmem benımkıler alıskın hersarta.
nasıl alıstırırsan oyle gıder.soy gezdır.yanına yedekte al terlese usurse vs dıye degıstırmlık korkma.
ve cocuklar asla usumez buna emın ol.bıze soguk gıbı gelır eller ayakları onlar ıyıdır.
benımkılerın atesı basında yanı.gıyınmekten nefret edıyorlar bende gıydırmıyorum.
5yasında ve 10aylık masaallah daha hasta olup hastaneye gıttıklerı ya 1dır ya 2.oda cıddı bırsey ıcın degıl yanı.
annenı dınle emın ol daha saglıklı olacaktır.
opuyorum bebegını canım benım

atlet ve sort gıyıyor yatarken... dısarı cıkarkende ya atlet ya da kısa tısortlerıyle cıkarıyorum.. çok gıydırmeyın bence... sıcak bunaltır, isilik doker mazaallah her bır yanı

ben gunduzlerı sadece kısa kollu badı gıydırıyorum altına bazen pıjama gıydırıyorum bazende hıcbır sey gıydırmıyorum.aksama dogru uzun kollu badı ve pıjama altı gıydırıyorum.yatarken ınce penye battanıye ıle ortuyorum.

Mrb arkadaşlar;) Benim de 7aylık bir kızım var..Sıcaklar başladığından beri ne giydirsek telaşesi de aldı götürdü bizi..Gerçii Tripolii de deli bi sıcak var siz ize bakmayın:D ama geen hafta istanbuldaydık..orası da çok sıcaktı..Askılı elbise ya da askılı body ve tight giydiriyoruz çıkarken yanımıza mutlaka penye bir hırka..Evde de çıtçıtlyla zaten..Kafası çok terliyor bebeğimin ya..Ondan korkuyorum rüzgar flan çarpmasın diye..şapka giydiriyorum gerçi..:D öncedenn kendim için uğraşırdımmm ay ne giysemmm bu bunla yakışır mı..ne taksam falan Şimdiii daha çok kontesımz için:D siz neler giydiriyorsunuz..Kızlarrr hadiiii foto.larını çekelim..mumjuxxx

kızlar bunları yazarken bebeklerimizin kaç aylık olduklarını da yazarsak birbirimize daha ço faydamız olur.

Back
X