slm kızlar ve kuzuları.anladığım kadarıyla herkes sıkıntıda.bizim diş felan daha yok ama sıkıntım artık nöbetlere kalacak olmam.bu beni çok üzüyor.azda olda deniz hala emiyor ve geceleri.babasıyla kalacak biberonda almıyor napacam bilmiyorum.bugün malum kahvaltı 1 aydır kahvaltıyı sütle hazırlıyorum içine 1 çay kaşığı bal ve çörek otu çektirdim ondan koyuyorum.arada meyve püresi öğlen tarhana çorbası yemiş.ben gelince muzlu yoğurt yedirdim akşam ıspana yemeği yapmıştım ondan.az öncede kaşık maması(biberon mamasıyla hazırlanandan alıyorum sütle hazırlıyorum)yani günde 2 çay bardağı kadar süt veriyorum.sade olarak içmiyor bende bu yola başvurdum.ooooof offf mesleğimi bıraksam dönmek çok zor olacak annelik duygularımda ağır basıyor ama galiba üzüntülü günler beni bekliyor.2 ay sonrada tayinciyiz.gelde tırlatma
xeno oğlunla ilişkine bayılıyorum.yazdıklarını okudukça senin için trajedi olsada bizi hafiften gülümsetiyor.bende 6 ay ücretsiz izin almıştım dönmesi o kadar zor olmuştuki gözyaşlarım daha yeni dindi acaba napıyor yemeğini yedimi memleketten uzak olunca bakıcın ne kadar iyi olsada gözün arkada ama polyannacılık oynarsak herşey onlar için onlar için çalışıyoruz babalar bizi aç bırakmaz ama...amaaaaaaaan edebiyatçı tarafım tuttu yine.büyüdükçe daha zor oluyor herşey benimki arkamdan ağlıyor benim gelmeme yakın kapı önünde yürüteçte beni bekliyor.o kısık gözlerle gülümsemesi herşeyi unutturuyor.
günaydın kızlar
dün oğluşum sabah kahvaltı mamasının içine bir yumurta sarısı 2 dilim kaşar peyniri 2 çay kaşığı reçel karıştırdım i ice ezdim yedi çok şükür
arada puding yedirmiş ananesi bir paket
öğlen çorba içtik tarhana ama çük fazla içtiği söylenmez
arada bir puding meyveli yoğurt yemiş küçüklerinden
akşam şehriye çorbasının içine kıyma koydum ama yemedi malesef çok az yedi
sonra kaşık maması yaptım yarm kase onu yedi
emdik ve uyuduk
güzeldi yani yedikleri içerik bakımından hoşuma ggitmesede o bunlarıyemek istiyor
meyveli yoğurt yemesi pek ii değil ama mecburen onu yediriyorum kendi yaptoğım yoğurdun içine meyve eziyorum ama yok yemiyor
merhaba kızlar uzuuun zamandır takip edemedim sizleri.benim ikizler hiç fırsat vermiyor 11 aylık oldular.inek sütü vermey mi basladınız neden bunu öğrenmek istiyorum.bi de ne zaman sütten keseceksiniz bebislerinizi.ben rahatsız olduğum için haftaya kesmeyi düsünüyorum ama çok zor geliyor çok üzülüyorum bilmiyorum nasıl yapıcam.
kızlar ya bu ilk dişler alttan gelmez mi,bizim üstler çok kabardı çıktı çıkacak gibi normal mi acaba üstten gelmesi?geceleri 4-5 zaten kalkıyorduk,şimdi 10-15 oldu deliricem,uykusuzluktan ruh gibiyim bütün gün,dişten herhalde diyorum,bu sefer çıkacak artık eminim.belki de cumartesi doğum günü,bize hediye verir canım oğluşum.bu arada pudingi bende merak ettim ama hazır sanırım
canım ikizleri 11 ay emzirdiğin için kendinle gurur duymalısın, tebrik ediyorum senimerhaba kızlar uzuuun zamandır takip edemedim sizleri.benim ikizler hiç fırsat vermiyor 11 aylık oldular.inek sütü vermey mi basladınız neden bunu öğrenmek istiyorum.bi de ne zaman sütten keseceksiniz bebislerinizi.ben rahatsız olduğum için haftaya kesmeyi düsünüyorum ama çok zor geliyor çok üzülüyorum bilmiyorum nasıl yapıcam.
sağol canım evet çok mutluyum onları emzirdiğim için ama kesecem iste duygusal bağ da olusuyor ya zor geliyor bana ağlayacak gibi oluyorum bazen düsününce.aaaaaaah bebisler ah.ne güzeller, ne masumlar,ne yaramazlar,ne inatçılar ah onlar ah.iyi ki varlar kaydirigubbakcemile5canım ikizleri 11 ay emzirdiğin için kendinle gurur duymalısın, tebrik ediyorum seni
rahatsızsan bir de daha fazla zorlama kendini, 11 ay hiç de az değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?