kızlar 13,5 aylık bebeğim inanılmaz iştahsız.
Bütün gün bişey yemeyince ben de akşamları uyurken beberonla pediasure veya tahıl mamalı süt veriyorum. Doktor geceleri süt verme, sütü tok karnına gündüzleri ver iştahı düzelir dedi. Ama uyanıkken biberonu ağzına almıyor kesinlikle süt ve meyvesuyu içmiyor. Kaşıkla fincanda falan denedim. Kamışlı meyveli kakaolu sütler falan denedim. Hiçtık yok. Nasıl içirecem sütü dedim doktora içireceksin dedi.Fikri olan var mı? Meyvesuyunu uyurken bile veremiyorum biberonla en azından sütü uyurken alıyor, zaten gece içtiği toplamda 400 ml civarında, gündüzse ne yiyor ne içiyor.:1no2:
bu konuda ben de karasızım canım
yalnız ben gündüz sadece 1 kere emziriyorum, gece de 2 veya 3 kere
geçen akşam annem eşim ben süt içiyorduk, çok saldırdı defne
hem sussun diye hem de ne yapacağnı merak ettiğim için verdim biraz baktım istiyor, 3/1 suyla karıştırıp 50-60 cc verdik içti
ne yapsam acaba, başlasak mı, yoğurt da yiyor ama, kararsız kaldım
bu konuda ben de karasızım canım
yalnız ben gündüz sadece 1 kere emziriyorum, gece de 2 veya 3 kere
geçen akşam annem eşim ben süt içiyorduk, çok saldırdı defne
hem sussun diye hem de ne yapacağnı merak ettiğim için verdim biraz baktım istiyor, 3/1 suyla karıştırıp 50-60 cc verdik içti
ne yapsam acaba, başlasak mı, yoğurt da yiyor ama, kararsız kaldım
hoşgeldin canım...aç gezebilen genetik mucizelerden biri de benim oğlum..10.5 aylık...
yurume çabaları cok mu yoruyor ne bunları,Bilge de erken uyumak istedi.defne de bugün öğlen sütlü tarhana çorbası
akşam da bizimle hamsi yedi
balığı çok sever ama az yedi
1 saat sonra içi yanmıştır diye elma ve portakal suyu karışımı verdim, nefes almadan içti yavrum
çok uykusu vardı, biraz erken emdi, uyudu
hay cok yasa ya,aman dikkat et çocuga,sığınamaz,hazmedemez.Çınar kaç gündür mahçubiyet duygusu sebebiyle azda olsa yedi. Çeyrek yumurta ve çatal ucu peynir, öğleden önce 1 çay kaşığı yoğurt, öğlen etli veya tavuklu sebze yemeğinden 2 tatlı kaşığı, öğleden sonra 3 tatlı kaşığı meyve püresi, akşam sevdiyse öğlenin aynısı ama bu kez 1 tatlı kaşığı.. ay çatlıyceeeeekkk çoooocccuuuummmm
Çınar kaç gündür mahçubiyet duygusu sebebiyle azda olsa yedi. Çeyrek yumurta ve çatal ucu peynir, öğleden önce 1 çay kaşığı yoğurt, öğlen etli veya tavuklu sebze yemeğinden 2 tatlı kaşığı, öğleden sonra 3 tatlı kaşığı meyve püresi, akşam sevdiyse öğlenin aynısı ama bu kez 1 tatlı kaşığı.. ay çatlıyceeeeekkk çoooocccuuuummmm
ben de hep doktorları dinledim şimdi çok pişmanım. Benim doktor 6 ay boyunca annesütünden başka bişey verme dedi vermedim, şimdi bakıyorum daha önce tattırma yapılan bebekler daha rahat yiyor. 6 aydan sonra da 10. aya kadar sadece kıymalı sebze çorbası içirtti (meyve + sebze) doktor şimdi onu da içmiiyor başka bişey de. ben bir yaşından itibaren inek sütü vermeye başladım aptamili kestim, sonuçta yapay bişey. ayrıca eskiden aptamil falan yoktu
ah bu dişler bizi de uyutmuyor,bütün gece emdik sallandık durduk.sabah oğluşum kahvaltı karışımını yedi,uyuyor şimdi.uyanınca sebze çorbasını içecek.vitamin kullanan var mı hala?minadex vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?