Öğlen yemeğimizde bugün yeşil mercimek çorbası vardı,içine biraz sebzede karıştırdım.Şuan oğluma bir yandan kuruyemiş hazırlıyorum bir yandan sizin yazdıklarınızı okuyorum:)Şüko çok sevindim iştah sıkıntınızın açılmasına,xeno'cım bizde şampiyonluk turu attık Taylan içinde güzel bir geceydi cumartesi gecesi.
benim kızım da henüz toplu taşıma araşlarına binmedi....izmire gidince biz de bir vapur sefası yaparız artık:))
kızlar bu arada kızımın iştahında gözle görülür bir açılma var ilk defa bir vitamin şurubuna başladık doktorumuzun tavsiyesiyle...hastalığında hiçbir şey yememişti doğru düzgün....çok üzüldüğümü görünce doktorumuz vitamin şurubu önerdi...hastalarının da çok memnun kaldıklarını belirtti...
canım çok teşekkürlera.s. valla şimdilik güzel gidiyoruz bakalım inşallah böyle devam eder....
benim kuzuda gece geç yattı dolayısıyla geç kalktı kalktığnda tarhana çorbası içirdim içine peynir ve yumurta karıştırdım.....daha sonra bir danone yedi...çok az salatalık ve erik...şimdi uyuyor kalkınca kabak patates havuç ve tavuklu yemeğini yiyecek ....
Maşallah gözün aydın çok sevildim. Darası benim oğlanın başına... Bu arada hangi vitamine başladınız???
xenocum
Çınar'ın resmini koysana görelim, merak ediyorum
çok tatlıymış maşallah.
Allah bağışlasın canım.
Ayyy canım bu maşallah Çınarcığıma,büyümüş iyicene yakışıklı olmuş.Maşallah Maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?