Doğuma Hazırlık bebislere ne isim düşünüyorsonuz(kizve erkek)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bizim listeye de her gün yeni isim ekleniyor.Eşime isim beğendirmek çok zor klasik ve tek isim tercihimiz. Dağ bayır ağaç ova adı koymam çocuğuma diyor adam :)

Akif, oğuz, yavuz, ertuğrul, alper, yiğit alp şimdilik bunlara yogunlastik gibi.10 haftamiz kaldı artık karar verelim istiyorum.İsimli hazırlık da yapmayı düşünüyorum.

Bizim listeye de her gün yeni isim ekleniyor.Eşime isim beğendirmek çok zor klasik ve tek isim tercihimiz. Dağ bayır ağaç ova adı koymam çocuğuma diyor adam :)

Akif, oğuz, yavuz, ertuğrul, alper, yiğit alp şimdilik bunlara yogunlastik gibi.10 haftamiz kaldı artık karar verelim istiyorum.İsimli hazırlık da yapmayı düşünüyorum.

yiğit - kerem - ömer ;)

Eralp i öner istersen.

Henüz belli değil tabi ama
Erkek olursa Erdem
Kız olursa Erçil
İkisi de erdemli, sözüne güvenilir kişi anlamında

Isimsiz kaldi bizim yavru.
Barış diyoruz ablasiyla, ama esim pek kayitsiz konuya.
Ne desek ilgisini cekmiyor.

Back
X