bebislerimizin agirliklari

boncukde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
119
1
96
İstanbul
Kızlar 20+3 günlük hamileyim. Dunku randevumda Bebegim 320 gr 21 cm çıktı. Muayeneyi kendi doktorum yapmadı. Ayrintili ultrasonda cok sukur organlarında herhangi bir sorun gözükmedi. Ama doktor beslenmesi biraz az dedi. Sizin bebisler ne kadar?

Bnce guzel cnm haftasiyla uyumlu bnmde 17. Haftalikken 163 gr di senin haftanda o kadar olmasi cok zor bnm mesela

Normalde 18+5 günlüğüm doktor 19-20 hafta ile uyumlu 300 gram dedi bugün

Selamlar,
benim bebegim 19+0 da 23 cm ve 385 gram. 19 Hafta boyunca sadece 3 kilo almama ragmen doktorum bunu cok buldu.
CUnku ben halihazirda kilolu bir anne adayiyim.
Bebegimin iri bebek dogma ihtimali oldugundan ve beslenmeme dikkat etmem gerektiginden bahsetti.
Saat 15:00 ten sonra asla karbonhidrat iceren besinler meyvede dahil tuketilmeyecek diyede tembih etti.
Cok yemek yersek bebegi asiri derecede beslemis oluyormusuz. Ben onumuzdeki hafta hamileler icin aqua jimnastige baslacagim ve dört hafta sonrada hamilelik yogasina basliyorum.
Bir haftadir da her gun gunde 45-60 dakika arasi tempolu yuruyus yapiyorum.

Oğlum 20+6 iken 400 gr 24 cm di bugün gittim 23+1 500 gr 28cm inş sağlıklı bir şekilde zamanında dogar yavrularımız

31+2 haftalık bebişim 1.700 kg ☺️ doktorum gayet iyi dedi. Hatta iri bi bebek olucak dedi 👶

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb sevgili anneler..oncelikle herkes bebegini sagsalim kucagina alir insalah..ben 35 haftalik hamileym bebegim 2500 kilo..basi cok asagida oldgu icin doktr tam olcum alamiyacagni soyledi.sizce bebegmn kilosu nasil? Bana az gbi geldi 😞

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb sevgili anneler..oncelikle herkes bebegini sagsalim kucagina alir insalah..ben 35 haftalik hamileym bebegim 2500 kilo..basi cok asagida oldgu icin doktr tam olcum alamiyacagni soyledi.sizce bebegmn kilosu nasil? Bana az gbi geldi 😞

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benımkıde 36 haftaya uyumlu çıktı kilosu 2450 gr dedı

Back
X