Doğuma Hazırlık bebişlerimizin cicileri nasıl yıkanmalı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar tecrübeli bir anne olarak söylüyorum, elde yıkayarak baş edemezsiniz. kusmuk, tukürük,çiş ve kaka bulaşması gibi nedenlerle çok sık üstün değiştiriyor. ilk yıkama için 30 dk. programda renkli ve beyazları ayırarak yıkamanız yeterli. bozulmuyorlar hiç merak etmeyin. eğer yeterince kaliteli değillerse 5 ila 10 yıkama arası bozuluyor ama ilk yıkamada hiçbirine birşey olmuyor. herkeze sağlıklı doğumlar.

canım ben sürekli elde yıkamayı demiyorum..hani yeni alındı ya şimdi ,sadece bir defalığına zaten sonrasında makinada yıkarım sürkeli elde başedememki..
saolsun eşim bana iş yaptırmaz,o yıkar ..
dediğim gibi sadece bir kereliğine ilk kullanmadan önce yanii.

kızlar elde yıkamayın benm bir arkadaşım elde bir tişört yıkadığı için bebeğini düşürmüştü herkeste olmaz belki ama dikkat edin.

canım sadece çamaşır yıkamakla değil ağır yorucu hiçbişey yapmamak lazım
aman dikkat edelim

Ben oğlumun çamaşırlarını hep elimde ve sabunla yıkadım.Hiç bir şekilde kendi çamaşırlarımla karıştırmadım.
Zaten küçük minicik eşyalar,acayip hoşuma gidiyordu o cicileri yıkarkenopuyorumnanaktan

Ben oğlumun çamaşırlarını hep elimde ve sabunla yıkadım.Hiç bir şekilde kendi çamaşırlarımla karıştırmadım.
Zaten küçük minicik eşyalar,acayip hoşuma gidiyordu o cicileri yıkarkenopuyorumnanaktan

aslında evet eşimle bende iysilerini elimize aldığımızda sevip heyecanlanıyoruz belki ondan bizde elimizde yıkayalım diye hevesleniyoruz :emir_bebek:
minik minik ne güzel..
ben ilk seferde elimde yıkamayı düşünüyorum..sonrasında zaten makinada yıkarım elimde fırsatım zamanım olmaz herhalde..
allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..

yıkadım kızlar bebişimin kıyafetlerini 30 da hassasda yıkadım tam sıkma yaptırmadım makina biraz sıkınca kapattım miss gibi koktu kıyafetler çekme felan olmadı içim rahatladı yaaaaakaydirigubbakcemile3

biz de 36. haftamızdayız,nevresimlerini,kıyafetlerini,hastane çıkışlarını filan hepsini yıkamayı düşünüyorum.makinaya hepsini düşük sıcaklıkta atsam,sonra da ütüleyip kaldırsam diyorum ama erken mi acaba.

biz de 36. haftamızdayız,nevresimlerini,kıyafetlerini,hastane çıkışlarını filan hepsini yıkamayı düşünüyorum.makinaya hepsini düşük sıcaklıkta atsam,sonra da ütüleyip kaldırsam diyorum ama erken mi acaba.

erken değil canım bence hemen giriş:)

kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra yapmayı düşünüyosun heralde bunları. bence hiç bekleme hemen makineyi çalıştır, kalan haftalarda daha da ağırlaşırsan hiç bişi yapamazsın

ilk bebeğimde omonun omo baby bembe poşetli matik deterjanı vardı beyazı 40ta renkliyi 30ta yıkıyodum yumuşatıcı olarakta baby soft kullanıyodum çok güzel kokuyo ve temiz oluyodu şimdi bakmadım o deterjandan hala varmı ama arştırmam lazım bende aralık sonu ocak başı 2. kez anne olucam inşallah

canım ben dalinin sıvı deterjanı ve dalin yumuşatıcı aldım bebekleriçin onunla yıkadım 30 yada 40 derece de yıka
toz yada sabun olanlar kalıntı bırakıyolar diye duydum

bende dalinin granül sabnunu aldım, 30 derecede renkli beyaz hepsini birlikte yıkadım, ütüledim güzelce, hiç biride bozulmadıi hepsi mis gibi oldu valla

Back
X