- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bi son haftalara gel ah ah bu bebişler ne nazlı :) yürüyemiyorum oturamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum vs vs yeni başladı daha Annesi :)Kızlar bende 28.haftaya yeni girdim bugün ilk defa birşey oldu sağ bacağım vajina ve bacak arasında kalan kısıma ağrı girdi ve bacağımın üstüne basamadım dizimi büküp yürüyemedim hep topalladım resmen sizce neden böyşe birşey olmuştur ?
Canım senden 1 hafta öndeyim bebeklerin Anne karnında 3 gün uyuduğu olurmuş hem hareket ediyor dedin sıkıntı yapma artık her hareketi yerimizden zıplatır gibi zaten biraz uslu olmak istemiş bugün :)Herkese merhaba 34 haftalık hamileyim bebişim çok hareketli normalde ama bugün biraz azaldı sanki doktora gideyim mı diye düşünüyorum ama hareket ediyor sonuçta ama stres yaptim sanki yavaşladı hareketleri böyle olunca korkuyorum ama doktora gitsem sonuçta hareket var
Ya hiç sorma valla hayatımda hiç karnımı göğüslerimi ve midemi bu kadar kardeş gibi yakın hissetmemiştimSen bi son haftalara gel ah ah bu bebişler ne nazlı :) yürüyemiyorum oturamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum vs vs yeni başladı daha Annesi :)
Aslında biliyorum bişey yok ama ne bileyim işte kordon falan mı dolandı bişey mı oldu diye düşünmeden edemiyorum ama haklısın sonuçta büyüdü artık yer daroluyor öyle arada canım yavaş yavaş yeri de daralıyor hareketler kısıtlanıyor.sonuçta ara ara hareketleniyorsa sıkıntı yok bence stres yapma![]()
Canım ben 34 teyim benim sürekli sol bacağına kalça arama kramp giriyor yuruyemiyorum doktor bebek doğuma hazırlıyor kendini dedi bide artık kemiklerde iyice geriliyorKızlar bende 28.haftaya yeni girdim bugün ilk defa birşey oldu sağ bacağım vajina ve bacak arasında kalan kısıma ağrı girdi ve bacağımın üstüne basamadım dizimi büküp yürüyemedim hep topalladım resmen sizce neden böyşe birşey olmuştur ?
Sağol canım benim kendi kendime evham yapiyorum bir yanım diyor zaman hemen geçsin doğsun diyor bir yanım korkudan böyle iyi diyorCanım senden 1 hafta öndeyim bebeklerin Anne karnında 3 gün uyuduğu olurmuş hem hareket ediyor dedin sıkıntı yapma artık her hareketi yerimizden zıplatır gibi zaten biraz uslu olmak istemiş bugün :)
Doğru söylüyosun canım ilk kez olunca tedirgin oldum acaba çocuk bacağımın üstüne mi düştü diyeCanım ben 34 teyim benim sürekli sol bacağına kalça arama kramp giriyor yuruyemiyorum doktor bebek doğuma hazırlıyor kendini dedi bide artık kemiklerde iyice geriliyor
Hamilelik testi hemen herşeyden panik oluyoruz acaba bişey mı oldu diye önemli bişey mı var diye ister istemez kafamız da hemen soru işaretleri oluyorDoğru söylüyosun canım ilk kez olunca tedirgin oldum acaba çocuk bacağımın üstüne mi düştü diye
Kesinlikle öyle biz kadınlar çok sabırsız ve çok heycanlıyızHamilelik testi hemen herşeyden panik oluyoruz acaba bişey mı oldu diye önemli bişey mı var diye ister istemez kafamız da hemen soru işaretleri oluyor
Bir yanım hemen zaman geçsin doğsun diyor diğer yanım korkudan zaman geçmesin diyoKesinlikle öyle biz kadınlar çok sabırsız ve çok heycanlıyız![]()
Ya aynen öyle hem çabucak yavrumu kucağıma almak istiyorum ama bir yandan da korkuyorumBir yanım hemen zaman geçsin doğsun diyor diğer yanım korkudan zaman geçmesin diyo