Bebislerin hareketleri

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Herkese merhaba 34 haftalık hamileyim bebişim çok hareketli normalde ama bugün biraz azaldı sanki doktora gideyim mı diye düşünüyorum ama hareket ediyor sonuçta ama stres yaptim sanki yavaşladı hareketleri böyle olunca korkuyorum ama doktora gitsem sonuçta hareket var

oluyor öyle arada canım yavaş yavaş yeri de daralıyor hareketler kısıtlanıyor.sonuçta ara ara hareketleniyorsa sıkıntı yok bence stres yapma

Kızlar bende 28.haftaya yeni girdim bugün ilk defa birşey oldu sağ bacağım vajina ve bacak arasında kalan kısıma ağrı girdi ve bacağımın üstüne basamadım dizimi büküp yürüyemedim hep topalladım resmen sizce neden böyşe birşey olmuştur ?

Sen bi son haftalara gel ah ah bu bebişler ne nazlı :) yürüyemiyorum oturamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum vs vs yeni başladı daha Annesi :)

Canım senden 1 hafta öndeyim bebeklerin Anne karnında 3 gün uyuduğu olurmuş hem hareket ediyor dedin sıkıntı yapma artık her hareketi yerimizden zıplatır gibi zaten biraz uslu olmak istemiş bugün :)

Sen bi son haftalara gel ah ah bu bebişler ne nazlı :) yürüyemiyorum oturamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum vs vs yeni başladı daha Annesi :)
Ya hiç sorma valla hayatımda hiç karnımı göğüslerimi ve midemi bu kadar kardeş gibi yakın hissetmemiştim

oluyor öyle arada canım yavaş yavaş yeri de daralıyor hareketler kısıtlanıyor.sonuçta ara ara hareketleniyorsa sıkıntı yok bence stres yapma
Aslında biliyorum bişey yok ama ne bileyim işte kordon falan mı dolandı bişey mı oldu diye düşünmeden edemiyorum ama haklısın sonuçta büyüdü artık yer dar

Canım ben 34 teyim benim sürekli sol bacağına kalça arama kramp giriyor yuruyemiyorum doktor bebek doğuma hazırlıyor kendini dedi bide artık kemiklerde iyice geriliyor

Canım senden 1 hafta öndeyim bebeklerin Anne karnında 3 gün uyuduğu olurmuş hem hareket ediyor dedin sıkıntı yapma artık her hareketi yerimizden zıplatır gibi zaten biraz uslu olmak istemiş bugün :)
Sağol canım benim kendi kendime evham yapiyorum bir yanım diyor zaman hemen geçsin doğsun diyor bir yanım korkudan böyle iyi diyor

Canım ben 34 teyim benim sürekli sol bacağına kalça arama kramp giriyor yuruyemiyorum doktor bebek doğuma hazırlıyor kendini dedi bide artık kemiklerde iyice geriliyor
Doğru söylüyosun canım ilk kez olunca tedirgin oldum acaba çocuk bacağımın üstüne mi düştü diye

Doğru söylüyosun canım ilk kez olunca tedirgin oldum acaba çocuk bacağımın üstüne mi düştü diye
Hamilelik testi hemen herşeyden panik oluyoruz acaba bişey mı oldu diye önemli bişey mı var diye ister istemez kafamız da hemen soru işaretleri oluyor

Hamilelik testi hemen herşeyden panik oluyoruz acaba bişey mı oldu diye önemli bişey mı var diye ister istemez kafamız da hemen soru işaretleri oluyor
Kesinlikle öyle biz kadınlar çok sabırsız ve çok heycanlıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…