bebişlerin kilosu

zeynepcikk33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
60
16
3
34
23+4 deyken bebegmn kilosu 520 grdı doktor normal dedi ama ben az diye düşünüyorum ve kafama takıyrm.Sizin bebişlerinizn kilosu ne kadar peki?

Canım gayet normal neden üzülüyorsun ki,benim bebiş 25 te 588 gramdı düşün,şimdi 26 +6 1092 olmuş .birde yemeklerden sonra sol tarafına uzan hep 15-20 dk .

Ya ne bilym bktm netten hep kiloları fazla ister istemez takıntı haline getrdm elimde olmadan pazartesi gdcz bkalm büyümş mü

25+2 deyiz 800 gram benim kızım ama dr zayıf kalmış bebek dedi benimle aynı hafta olanlar siziiler ne durumda

26+2 de 1160 gr di gebelik şekerim var bebek irilesmis bu da iyi deil saglikliysa kilo cokta onemli deil dogunca alir fazla fazla

Kirmizi et muz bildigim bebege kilo aldiran seyler dengeli beslenmek gerek tabi ben diyetteyim hep açım maalesef

Zaten ben kiloya degilde karın çevresndki gerilige ne yapmam gerktgne takmş durumdaym
Benim de ilk hamileligimde 6 gun oryc tuttugum icin kizimin karin cevresi 2 hafta gerilemisti. Cok uzulmustum. Dr.um iyi beslenmem gerektigini soylemisti. Bir de bol bol sol tarafima yatmami.. 2 hafta sonra ara kapanmisti. Ama cok iyi beslenmeye baslamistim. Simdi de pek iyi beslenmiyorum. Kendime ceki duzen vermem gerek.. Canim sagliksiz olan ne varsa onu istiyo. Abur cubur hep..
Bir de kiloya takmayin arkadaslar. Benim kizim 3 kilo dogmustu. 42.haftada.. Dogdutan sonra ilk bir hafta icerisinde genelde bebekler kilo kaybederler. Bizimki baya almisti tam tersi. Ve sutum yaradi sanirim. Tombalak bisey oldu kisa surede..
Genel olarak da bir hafta gerideydik..

Kızlar korkmayın 24.hafta da benim minik 600 gramdı 32 hafta da 1500 gram oğlum doğduğunda 3790 gramdı 40 hafta üzeri doğdu son haftalarda kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…