bebişlerin kilosu

Kızlar benim bebeğinin de kilosu geriden. 36.cı haftamdayım. 2200 dedi doktorum. Ama gelişiminde bir problem yok. Gerçi 1 hafta önce salgına yakalandım acile gittim. Oradaki doktor o gün 2200 demişti. Ondan önceki gün kendi doktorum 1990 demişti. Makinadan makinaya da farkediyor sanırım. Yine de zayıf sanını. Ama sağlıklı olsun da biz büyütürüz diye kendimi avutuyorum. 2 hafta içinde de sezeryan olmam olası. 2700 falan olsa ne güzel olurdu.

makineden farkediyor canım. gelişimi iyiyse kiloyu takma. ben 38. haftada doğum yaptım. kilosunu zorlamayla 3.000 grm ancak dediler. bi doğdu 3230 gram.:)

makineden farkediyor canım. gelişimi iyiyse kiloyu takma. ben 38. haftada doğum yaptım. kilosunu zorlamayla 3.000 grm ancak dediler. bi doğdu 3230 gram.:)
Ay Sağol canım. Şüküt gelişiminde problem yok. Sürekli kontrol altındayım. Netten de biraz baktım zayıf bebekler daha çabuk kilo alıyomuş. Ben biraz uzun boylu kemikliyim. Doktorumun beklentisi ondan çok herhalde. :)

Gelisiminde problem yoksa hic kafaniza takmayin. Benim kizim da bir hafta geriden geliyordu. Baya uzulmustum. 3.050 kilo dogdu. 41.haftada.. 50 cm boyunda. Minicikti. Ama masaAllah hastaneden cikarken kilosunda hic bir dusus olmadi ve cok tombis bir bebek oldu. Suanki hamileligimle kiyaslarsak aralarinda 500 gr civari fark var. Bu bebisim daha kilolu ama normal dogum istedigim kilosunun cok fazla olmasini hic istemiyorum. En son 32+4te 2.500 kiloydu. Bakalim randevumuz 5 gun sonra. Kac kilo olmusuz merakla bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…