B beyzinggg Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ekim 2023 202 74 13 27 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzinggg #1 Hiçbir şey yapmayı bilmeyen ben sizce ne yapabilirim
orchagoci Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Haziran 2022 750 428 53 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzinggg #2 beyzinggg .!.: Hiçbir şey yapmayı bilmeyen ben sizce ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Bence girişimci kadınlara destek olup el emeği ürünler yapıp satan kadınlardan alabilirsiniz sağlıkla büyütün miniğinizi
beyzinggg .!.: Hiçbir şey yapmayı bilmeyen ben sizce ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Bence girişimci kadınlara destek olup el emeği ürünler yapıp satan kadınlardan alabilirsiniz sağlıkla büyütün miniğinizi
B beyzinggg Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ekim 2023 202 74 13 27 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzinggg #3 orchagoci .!.: Bence girişimci kadınlara destek olup el emeği ürünler yapıp satan kadınlardan alabilirsiniz sağlıkla büyütün miniğinizi Genişletmek için tıkla... çok mantıklı ama kendim de bir şeylere emek vermek istedüm
orchagoci .!.: Bence girişimci kadınlara destek olup el emeği ürünler yapıp satan kadınlardan alabilirsiniz sağlıkla büyütün miniğinizi Genişletmek için tıkla... çok mantıklı ama kendim de bir şeylere emek vermek istedüm
orchagoci Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Haziran 2022 750 428 53 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzinggg #4 beyzinggg .!.: çok mantıklı ama kendim de bir şeylere emek vermek istedüm Genişletmek için tıkla... Aslında zaten şuan emeklerin en büyüğünü veriyorsunuz. Ama anladım demek istediğinizi bebeğinizin odasını boyayabilirsiniz. Ya da pinterest e girip diy baby yazıp araştırabilirsiniz
beyzinggg .!.: çok mantıklı ama kendim de bir şeylere emek vermek istedüm Genişletmek için tıkla... Aslında zaten şuan emeklerin en büyüğünü veriyorsunuz. Ama anladım demek istediğinizi bebeğinizin odasını boyayabilirsiniz. Ya da pinterest e girip diy baby yazıp araştırabilirsiniz
gebito Nirvana Kayıtlı Üye 12 Ekim 2008 7.109 En iyi cevaplar 2 16.317 773 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzinggg #5 Ben battaniye ördüm iki kızıma da minik :) sonra da sakladım :) tığ ile 49 tane rengarenk kare ördüm sonra onları birleştirdim
Ben battaniye ördüm iki kızıma da minik :) sonra da sakladım :) tığ ile 49 tane rengarenk kare ördüm sonra onları birleştirdim
Fatma busra Akrep kadını Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 2.356 3.915 63 7 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi beyzinggg #6 Örgü bilmem lif yapmıştım, annem battaniye yelek atkı bere patik,kv yelek örmüstu