Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

benim bebişim de 5. haftasında gramını söylemedi doktor ama boyu 4mm ydi. şimdi 7 haftalık yarın doktora gidicem bakalım büyümüşmü :)

.merhaba...bnm bebeişim 21.haftasında 455 gr. geldi..ben 6 kilo almışımbenneyaptımki..şok oldum ilk duydugumda.bebiş sadece 455 grcık.. ben 6 kilo almışıım..umarım verebilirim..birde sizce bebeğin gelişimi normalmi..haftada kaç gr alıo bu bebişler??? bilen varmı??a.s.

selam kıslar benimde 26 haftalık bebeğim ama doktor bir hafta ilerde dedi vede kilosu 1148 gr doktor suyumun fazla oldugunu söledi kafam allak bullaaaakkkkkkkkk

34+4 haftalık hamileyim 33+4 de 2650 gr suyuda fazla dedi suyunun fazla olması kötü bişey mi acaba o anda soramadım

senin iyimiş yine ben 5 ayda 10 kilo almışım hamilelikten önce kilo alayım diye herkes etrafımda dönüyordu şimdi doktorum artık dikkat et kilona dedi :)))
benimde bu gün tam 22+0 yeni geldim doktordan 463 gr olmuş. bir haftada 63 gr almış :)
bence sizinde gayet normal hatta çok iyi maşallah :)) bu dönemden sonra artık hızla kilo almaya başlayacak bebklerimiz hafta ortalam 80 gr falan alması lazım bildiğim kadarı ile ama benim kızım haftada 63 gr almış maşallah diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…