Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

32+1 de gittim yani 3 gün önce 2051 gr dedi oğluşuma :) bacakları çok uzun dedi uzun boylu oolacakmış ama ben boyunu sorkayı unuttum

32+1 de gittim yani 3 gün önce 2051 gr dedi oğluşuma :) bacakları çok uzun dedi uzun boylu oolacakmış ama ben boyunu sormayı unuttum

36+3 2625 gram olmuş oğlum,boyuda 49 cm.8 günde sadece 41 gram alabilmiş,nazarmı değdirdim ne senağlama

biz de bugün gittik doktor amcamıza son kez :) son kez çünkü çarşamba günü hastaneye yatıyoruzz.. ve hayatımız en güzel şakası oğlum 1 nisan da doğuyor inşallah kızlar :) :Saruboceq:

38+1 de oğlum 3.322 gr. ve 50 cm... :asigim:

Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh :Saruboceq:

35+4 oglusum 2680 gr doktor iyi dedi ama bana zayıf gibi geldi moralim bozuldu zaten bası da 3 hafta önde göründü bu kontrolde insallah bi sorun yoktur

35. haftada 2456 olmuş :gitme:zayıf olacak herhalde neyse sağlıklı olsunda kilo çok mühim değilgamyoncuiremsu

36. haftadabbebeğim, banada az geliyor kilosu bugun gittim doktora 2740 mış
boyuda 49 cmmiş

benim minik meleğim bengisu da 31+5 günlük kilosu 1879 gram boyuda 44cm maşallah bitaneme kavuşmama 2 ay kaldı Allahım sağlıklı kucağımıza almayı nasip eder inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…