Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

33+0 da oğlum 2,150gr'dı. doktor çok kilolu değil ama zayıfta değil demişti. şimdi tam 35+0 oldu yani üzerinden 15 gün geçti çook merak ediyorum kaç kilo oldu. 3-4 gün sonra kontrole gidicez ama merak işte :)) son günnlerde aşırı büyüdü karnım ve çok sertleşti kilo aldığını hissedebiliyorum da kaç kilo..
şu anda 35+0 haftalık hamiş arkadaşlarım bebeğiniz kaç kg sizin? yani kaç olması gerekio ortalama?

benm 33 de 2 300_ 400 arasıydı 35. haftada 2 900 dü

ben özel bişey yemiyorummm
sadecee et ve et ürünleri çok yedim
ekmek kahvaltı hariç yemedim

bende bunlar sonra et ve et ürünlerine ağırlık vericem.
aslında sütümü,peynirimi, meyvemi ,sebzemi yiyorum ama yetmiyo demekki ..
dün doktordaydık 35+3 bebeğim 2,400gr. doktor normal diyo ama ben daha çok alsın istiyorum zaten erken doğum tehdidim var.

bebişim 34. haftasında 2600 idi...pazartesi günü tekrar gideceğiz bakalım ne kadar olmuş..haftada 250 gr alabilir dedi doktor...tosun paşa olcak sanırım

çok şükür ki benim oğlumda kendini toparlamış, son zamanlarda bebekler daha çok kilo alıyomuşş..
37+1 deyiz 3050gr olmuş , e doğuma kadar yani 1-2 hafta kadar daha 250 gr cık alsa bile bana yeter :) maşallah

valla benim bebişim küçüktü 2.440 gram 50 cm doğmuştu ama eşimin kızkardeşi hamile ve 28 haftnın içinde bebişi 1.600 gram 35 cm :))))

dün itibariyle bebeğim 34+0 haftalıktı. kontrolümde kilosu 2.150gr dedi doktorumuz. sezeryan olacağım. 4 haftamız kaldı doğuma. bu kalan 1 ay içinde ne kadar daha kilo alır bilemiyorum. ama ortalama haftada 200 gr dan hesaplarsak, en kötüsü 3 kilo doğsa yeter bana.

25. haftadayız ve kilomuz 675. sınırlardayız, ne kadar dikkat etsem de 2 aydır sürekli sınırda. ne olurdu biraz da üstünde olsa :/

33haftalikken oglusum 2.400gr ve boyu 46cm di,36. Hafta tekrar kontrolumuz var bakalim kac oldu acaba prensimiz:))
Dr iri olucak biraz diyo bakalım,kilo boy vs takiyoruz hepimiz ama en önemlisi sağlıklı olsun bebeklerimiz hepimiz saglikla kavuşalım insallahh:)) aminn!!

25+2 de 1000 gr kilosu, boyuda 30 cm di kuzumun. ağır ağır büyüyoruz. rabbim sağlıkla ve mutlulukla kucağıma almamı nasip etsin... sabırla bekliyoruz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…