Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

benim oğluşum 36+4 de 2680 gr.dı bana az geldi.yrn kontrolüm var 37+4 olcak bakalım kaç gr olmuş bana az gelio bebişimi besleyemiyorum die üzülüyorum 1 şubatta doğum var bakalım kaç kilo doğcak

ayy kızlar benimde prensim 35+3 günlük kontrolde 2.340 kg çıktı. dr dA zayıf dedi ne yesem de bebeğim kilo alsa bana akıl verin. karın çevreside 2 hafta geriden geliyormuş zaten

kızlar kuru baklagiller bebeğin gelişmesinde çok faydalıymış.. kuru fasulyedir nohuttur aşuredir götürün...:))))) arkadaşımın bebeği 2 hafta geriden geliomuş. dr u tavsiye etmiş.
bebiş kapatmış arayı :))

ben de 37. haftanın içindeyim bebişim biraz iri galiba doktor geçen hafta 3800 gr dedi.doktorum bile şaşırdı ne yedin böyle dedi bu cuma kontrolüm var yine bakalım..

34+4 teyim. Bugün 2284 g çıktı. 4-5 gün geriden gidiyormuşuz Doktorum bol su içip yatmamı söyledi. Çünkü bebek, kan akışımızla besleniyormuş. İnşallah toparlarız. Bu arada bakliyata başlıyorum :) demin yazdığınızı okudum :)

MErhabalar...
Bugün kontrolümüz vardı.. Canım oğlum, BAdemim bugün 33+4 teyiz. 2650 gr 46 cm boyunda çıktı. Koca kafalı, tombik kuzum benim. bugün yüzünü gördük ultrasonda, çok tatlıydı... Köfte dudakları, tombiş tombiş yanakları vardı. Allahım herkesin bebişine sağlık ve uzun ömür versin.....

merhaba arkadaşlar.Benim bebeğim 17+2 günlük.Dün doktora gittik.Bebeğin boyu 10,5 cm ve 202 gr dedi doktor.İnternetteki tablolara baktım haftasına göreboyu kısa,kilosu fazla..Eşimle ben de çok uzun boylu değiliz ama yine de moralim çok bozuldu.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?Bu bir sorun olabilir mi?

boyumu 10cm crlsi mi canım yani baş popo uzunluğu . ayrıca doktor normal dediyse normaldir bende başlarda internetten kıyaslıyodum hatta senin gibi canım sıkılıyodu ancak haftalar geçtikçe her şey rayına oturdu çok küçükken her gün değişiyo ölçümler bunu unutma

28+1 de oğluşum 1240 gr dı..Boyu içinde 33 cm dedi ama geçen ay 30 cm di..Bana çok az uzamış geldi..Süt peynir ve yoğurt her gün tüketiyorum..Öneriniz var mı??

28+1 de oğluşum 1240 gr dı..Boyu içinde 33 cm dedi ama geçen ay 30 cm di..Bana çok az uzamış geldi..Süt peynir ve yoğurt her gün tüketiyorum..Öneriniz var mı??

bebeğin boyunun ne kadar olması gerektiği hakıında bi bilgim yok canım doktor daha iyi bbilirde sen herhangi bir kalsiyum ilaacı kullanıyomusun .benimde kafama takılan hem suya atılan magnezyumdan kullanıyorum bu hafta aile hekimide david yazdı normalde her gün yumurta ve peynir tüketiyorum acaba fazla gelirmi doktorlarda kullan kullan dşiye veriyo ama bi bildikleri vardır mutlaka değilmşi. başka david kullanan var mı ?

Selam canım,
Benim kullandıım kalsiyum ilacı var ama david değil .Aklıma gelmedi eve gidince yazarım..Bu arada Pazar günü bebek hareketlerini hissetmiyorum diye nöbetçi dr. muane olmuştum..Yukarıdaki verileride bana o söylemişti...Dünde kendi doktoruma gittim (4 gün sonra) Bebeğimin kilosunu 1380 gr boyuda 37 cm dedi Ben diğer doktorun söylediklerini hiç sormadım bile çünkü doğru düzgün bakmamıştı bile bebeğime..İçim ferahladı..Bende kilo alsın diye her sabah evden çıkmadan önce bir bardak süt kahvaltılarımda da peynir ve haşlanmış yumurda yemeye başladım...Öğlen yoğurt yiyorum..akşamlarıda hem kalsiyum ilacı var hemde yatarken 1,5 bardak süt içiyorum..Bu düzeni henüz yeni oturtum..Bakalım gelişimi nasıl olacak..Herşey onlar için valla..

Son düzenleme:
32+1 e gittiğimde 1810 gram 42 cm çıktı bebişim şimdi 33 haftalığım ve karnım epey büyüdü gibime geliyor kaç olmuşturki merak ediyorum bu haftanın sonunda yine gideceğim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…