Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

29. haftadayız ve bebeğim 1340 gr. doktorumuz yaşıtlarına göre biraz önde dedi ama herşey yolundaymış :) ben de 7 kilo aldım :)

Son düzenleme:
30+0 da 1563gr geldi bebeğim sizin bebeğinizin kilosuda gayet iyi?? doktorum bana bu hafta 1400gr civarı olması gerekiyor demişti bebeğime bakmadan önce

hımm benım bebek kordonunda baksı fazla vardı snaırım onun etklısıde var bende kuruyemiş falan yemeye başlaıdm bebek beslensın dıye başka ne yapaılırım bılmıyorum ama

hımm benım bebek kordonunda baksı fazla vardı snaırım onun etklısıde var bende kuruyemiş falan yemeye başlaıdm bebek beslensın dıye başka ne yapaılırım bılmıyorum ama

bununla ilgili bir konu açmıştım ben oradaki tavsiyeleri yazayım istersen;

*pekmez
*meyve kuruları (kuru kayısı,kuru üzüm...)
*et
*süt
*ceviz
*yoğurt
*yumurta
*muz
*birde sol yana yatış bebeği çok iyi besliyormuş...........

ben bunların hepsini denedim geçen hafta 1150gr idi bebeğim bu hafta ise 1563gr yalnız bunların hepsini yapınca annemizde semirdi resmen bir haftada 1 kilo almışım bunada dikkat etmek gerekiyor

23 haftada 559 gram

önemli olan ben 50 yle hamile kaldım 61 kiloyum

tatlım takma kafana zayıf olanlar daha hızlı kilo alıp doğumdan sonrada hepsini veriyorlar.bende 53 kiloydum şimdi 75 kiloyum düşünsene ama hiç belli değil 22 kilo almışım.
bebeğimde en son 27+4 ken gittim 43.8 cm 2.050 gramdı.yani bebeğim tombiş bişi olcak çok şükür rabbime sağlık versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…