Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

27+5 günlük olduk 1250 gr 37 cm olmuş kızım

Biz tam 28 de 1060 dı ve doktor 1 hafta geriden geliyor dedi ama gebelık şekeri çıkınca ben de 3 hafta streslı bir dönem geçirdim hiç birşey yemedim şimdi bile çıkabilir diye dikkat ediyorum bundan mı yoksa o zamanın stresınden mı kı benım bebek zayıf

stres yapma lütfen ne hamileyim diye abartarak fazla yemek ye nede kendini aç bırak sen stres yaptın mı bebekte huzursuz olur canım biz yarın 29.cu haftaya giriyoruz 4 kilo aldım doktorum süper böyle devam et dedi hem bebeğin o kadar da zayıf değilki mühim olan sağlıklı olması kilolu olunca sağlıklı oluyor diye bişi yok ki :26:

30+5 günlük kilosu 1970 gr

32+4 günlük kilosu 2200 gr bana az alıyo gıbı gelıyo bıde erken dogum tehlıkem var ne kadar kılo alsa o kadar iyi diye düsünüyorum bu hafta hakıkı bal ve pekmez buldum gun ıcınde 1 er kasık yıyorum en az... bıde pestıl .cekırdek .yogurt. falan yıyorum doktorum artık sen haftalık gel durumun bellı olmaz dedı bakalım persembe gunu gıdecem ne kadar kılo almıs faydası oluyomu yedıklerımın yazarım by

33+2 günlük kilosu 2400 gr yediklerim işe yaramış bilginize

26 haftamizi tamamladik bebegim 950 gr...

Bende gebelik sekeride cikti o sebepten dr kilolu olursa normal doguramazsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…