Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

aynı sorun bende de var.son haftada göbeği şişmeye başlamış.doğum kanalından geçemez diyor ama tatlı yemekten kendimi alamıyorumki..

Ayy gecmis olsun canim yeme ama sabredelim e kaldiki surda..

Bende tatliya asiri düskunum normalde de cok zoruma gitti ilkten..

Hic tatli yemiceksin dedi hamile kadina tatli yeme denirmi dedim..

Ama alistim sonra esimilkte disarda yerdi simdi eve aliyo o yiyio ben yemiyorum..

Anladim ki anne olmak böyle bisey :) onada zararliymis cünkü...

Dogurunca bol bol yeriz :)

haklısın ama aklıma da şöyle bişey gelmiyor değil..annelerimizin zamanında böyle birşey yokmuşki.herkes istediğini yiyormuş..hamilelik kaç kez başımıza gelebilirki hayatımızda.kısıtlamak niye?oturup bir tepsi tatlıyı götürmüyorum ama canım çektimi de azcık yiyorum napiyim canım..

BEnm oğLuşmda 31+4 de 1.538 gr geLdi .. Dr zayıf dedi .. 10 Gün sonra tekrar kontroLe çağırdı .. Sizce Çok kötü mü ya ? Bide ters dönmüşş Düzelmesse Sezeryanmışş = /

BEnm oğLuşmda 31+4 de 1.538 gr geLdi .. Dr zayıf dedi .. 10 Gün sonra tekrar kontroLe çağırdı .. Sizce Çok kötü mü ya ? Bide ters dönmüşş Düzelmesse Sezeryanmışş = /

bnmde 31 4 de 1590 dı kızım banada zayf geldı dr uma gore gayet ıyımış :))skma canını alırr alırrr

benim bebişim 29. haftamdaken 1650 gr idi..suan 30 umdaım zayıf gibi geldi ama bugünlerden sonra hızla kilo alırmıs diyorlar bakacaz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…