- 8 Mart 2012
- 476
- 217
- 303
- 36
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
- #1.161
aynı sorun bende de var.son haftada göbeği şişmeye başlamış.doğum kanalından geçemez diyor ama tatlı yemekten kendimi alamıyorumki..
Ayy gecmis olsun canim yeme ama sabredelim e kaldiki surda..
Bende tatliya asiri düskunum normalde de cok zoruma gitti ilkten..
Hic tatli yemiceksin dedi hamile kadina tatli yeme denirmi dedim..
Ama alistim sonra esimilkte disarda yerdi simdi eve aliyo o yiyio ben yemiyorum..
Anladim ki anne olmak böyle bisey :) onada zararliymis cünkü...
Dogurunca bol bol yeriz :)
haklısın ama aklıma da şöyle bişey gelmiyor değil..annelerimizin zamanında böyle birşey yokmuşki.herkes istediğini yiyormuş..hamilelik kaç kez başımıza gelebilirki hayatımızda.kısıtlamak niye?oturup bir tepsi tatlıyı götürmüyorum ama canım çektimi de azcık yiyorum napiyim canım..[/QU
Dogru haklisin bu konuda bende öyle düsünüyordum.. Annem dedi ki bizim zamanimizda yoktu seker yükleme felan ama ben cok kilolu cocuk dogurdum hep eziyet cektim...
Sezeryan olmus hep ve anneannem seker hastasi teyzelerimde de gebelik sekeri cikti bu son dogumlarinda.. Annemde demek bende de vardi seker büyütüryordu bebeklerimi..
Kayinvalidem seker hastaligina benim esimde yakalanmis ve 4 bucuk kilo dogurmus ondan öncesi zayifmis.. Suanda insülin kullaniyor kalmis onda gebelikten....
Banada ilerde sende de kalabilir gebelik boyunca hic yemiceksin ilerde de dikkat edceksin ömür boyu zayif kalacaksin ve spor yapacaksin dedi...
Ne yapalimeskilerdede bosuna kalmamais onca hastalik iste simdi tedbirlerini aliyoruz...
BEnm oğLuşmda 31+4 de 1.538 gr geLdi .. Dr zayıf dedi .. 10 Gün sonra tekrar kontroLe çağırdı .. Sizce Çok kötü mü ya ? Bide ters dönmüşş Düzelmesse Sezeryanmışş = /
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?