Bebişleriniz kaçıncı haftada kaç kilo?

21.haftada kontrole gittiğimde 450 gr dedi doktor maşallah kuzuma iyiyymiş rabbim bebişlerimizi korusun.. tekmelerini hissetmek dünyaya değermiş gerçekten.. allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ve sağlıkla kavuştursun inşallah..

28.haftada 1.500
32.haftada 2 kilo
35.haftada 2.550
37. Haftada 2970
Bakalim persembe gunu dogdugunda kac kilo olacak artik kontrollerbitti 38+2 de spinal sezeryan ile kizimi kucagima alacagim ins..

Benimde 29+3 günlükken 1870 gr demişti dr um şimdi 32 haftamız bitti bakalım ne kadar olmuş minik kızım 1,5 hafta sonra öğrenicem.Normal doğum tarihinden önce doğum yapacaksın anladığım kadarıyla.

Ben 24+ 3'üm bugün. Doktorum 23+4'te 750 gram demişti.. Ben de son zamanlarda çok iyi beslenemiyorum..İnşallah sağlıklıdır bebişim

24. haftamdayım bugün şeker yüklemem vardı kontrollerimle bebeğim gayet sağlıklı ve 580gr mış:) allah herşeyden önce sağlıklı sıhatlı olmasını nasip etsin bunu duymak rahatlatıyor zaten bir anne ve babayı...

merhaba :)
benim prensesim de 21 haftalık 451 gr mış. doktorumuz gelişimin oldukça iyi olduğunu söyledi. prensesimi kucağıma alacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum. günler geçmek bilmiyo ...

23.Ağustosta gittiğimde 22+4 'te iken 512 gr 26 cm'di. Dün şeker yüklemesinden sonra gittiğimde 24+2 750 gr 30 cm olmuş melek kızım benim:) Yanacıkları dolu dolu olmuş :)

Benim prensesimde 33+4 de 2200 gr...bugün kontrolumuz vardı hersey normal dedi ama hastaneden geldiğimden beri bebek kilolarına bakıyorum...et süt yumurta yani sağlıklı şeylerle pek aram yok kilo almayacak diye korkuyorum..bundan sonra bebeklerin kilo alması duraklayabilir dedi Çünkü doktorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…