- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
- #1.301
Alıntı halilefe2013
16+4 166 gram 15 cm
19+6 322 gram 20 cm
24+1 680 gram 30 cm
28+2 1158 gram 35 cm
30+1 1600 gram
31+4 1991 gram
32+5 2124 gram... en son kontrolde çok az büyümüş..birden yavaşladı...
34+5 2900 DEDİ DOKTOR... bu kadar hızlı büyüdüğüne inanamıyorum...
benim bebişim 33+3 te 2250g görünüyodr normal diyo ama bana biraz küçük geldi ben bu kadar iştahlı olayım , bu kdr yemek yiyeyim (zaten 20kg aldım o konuyu hiç açmiim) bebeğim tombiş olmasın sanki kendi kendimi besiye çekmişim de oğlum da o arada beslenmeye çalışıyo gibi ne yapiim kızlar ben şimdi?
16+4 166 gram 15 cm
19+6 322 gram 20 cm
24+1 680 gram 30 cm
28+2 1158 gram 35 cm
30+1 1600 gram
31+4 1991 gram
32+5 2124 gram... en son kontrolde çok az büyümüş..birden yavaşladı...
merhaba arkadaşlar sanırım aranızda en yenisi benim 11+1 haftalık bebeğim haftaya perşembe ikili test için doktora gidicem. bu testte beni neler bekliyor bilmiyorum.down sendorumu için olucağını bebeğin ense kalınlığı ve benden alınan kan ile yapılacağını biliyorum... yaptranlar ve sonuçları neler olduğu konusunda bilgi verirmisiniz.
once bebeğine ultrasonla bakıyolar ense kalınlığı ve burun kemığıne cnm. sonra yaptırmak ıstersen paralı bı test ıkılı tarama testı kan allıyolar senden. çıkan sonuçların bebekle uyumlu olması lazımmış. sonuca göre oran soyluyorlar sana. yanı rıskı. mesela 5000 de bır gıbı
bu arada İzmir de misin. oyleysen hangı hastaneye devam edıyorsun
izmirdeyim çankayada bir tıp merkezine gidiyorum şimdilik 15.05.2013 ten sonra dokuz eylüle başlıycam sen ? fiyat olarak ne kadar
dokuz eylul tıp fakultesını tavsıye etmem cnm. arkadaşım çalışıyor o bıle buraya gelme dedı bana. ustelık benım hamılelığımı bıle bılemedı salaklar onlara kalsa bebeğimden olacaktım ALLAHIM korudu. şifaya gıdıyorum ben. siyası göruşu bana ters olsada işlerını ıyı yapıyolar memnunum. muayene 50 tl. ıkılı tarama testıne 95 verdık cnm
günaydın canım hafta sonu halamlardaydım hem eniştem hemde halam dokuz eylüldelerdi eniştem üniversiteler hakkında bir sürü şey söyledi ve kafam karıştı. dün biraz araştırma yaptım. çankaya tıp merkezinde takiplerim yapılıyprdu eşimle karar verdik buradaki doktora devam edicem doğum karataş hastanesinde yapılılıyormuş geçen hafta 2 i testi yaptırdım yarın sonuçları almaya gidicem bu aradada doktorla konuşucam doğum için ne ücret isteniyor gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?