- Konu Sahibi ecrinyagmur
biz aldık kızımın çaydanlıgını birtanede şarkı söyleyen egitici kitap.. çok hoşuna gitti şimdi çıglıklar atarak oynuyor:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tenteli salıncak alıp balkona koymayı düşünüyorum. sıcak yaz günlerinde sallanıp eğlenir, içinde uyur diye düşünüyorum.
arkadaşım bn kızıma chicco quatro aldım hem sallanıyor hem yürüteç oluyor ayrıca hem arkadan iktirmeli hemde kendi süreceği bisiklet oluyor tavsiye ederim yanda düşmemesi için kollar ve emniyet kemeri de var müzikli falan
canım cvp yazdığın için teşekkürler, bugün bayağı bir araştırdım galiba bisiklet alacağım çok beğendiğim bir model var resmini ekleyemiyorum ama
Smart Trike DX Bisiklet - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! yazdığım bu adreste resmi var. önümüzde yaz olduğu için bisiklet daha ağır bastı. almak isteyenlere tavsiye ederim çok kullanışlı bir bisiklete benziyor 3-4 yaşına kadar kullanabilir diye düşünüyorum.
sizinkinin markası ne canım? benim burda görerek alama şansım yok netten sipariş vericem. denge falan problemi olur mu acaba diye korkuyorum
![]()
YONCA ÇOCUKSU DELUX SALINCAK bu ürüne bakıyorum. iyi gibi geldi ancak
acaba
![]()
Pilsan Ayaklı Salıncak : BEBEK & ÇOCUK : sitemizde.com bu da daha mı kullanışlı olur karar veremiyorum.bilmiyorumkismile
ben tenteli salıncak alıp balkona koymayı düşünüyorum. sıcak yaz günlerinde sallanıp eğlenir, içinde uyur diye düşünüyorum.
canim o bisiklet süper burdada var onun kirmizisindan dedesi alacakmis o nedenle biz almadik henüz
sizde güle güle kullanin
teşekkürler şehnazcım vallahi biz çok beğendik çok güzelv e enönemlisi güvenli bir bisiklet. araştırdığıma göre son 3 yıldır dünyanın en iyi oyuncağı seçilmiş. Kızım hiç inmek istemiyor bisikletinden. KESİNLİKLE ALMANI TAVSİYE EDERİM :)
canim o bisiklet süper burdada var onun kirmizisindan dedesi alacakmis o nedenle biz almadik henüz
sizde güle güle kullanin
teşekkürler şehnazcım vallahi biz çok beğendik çok güzelv e enönemlisi güvenli bir bisiklet. araştırdığıma göre son 3 yıldır dünyanın en iyi oyuncağı seçilmiş. Kızım hiç inmek istemiyor bisikletinden. KESİNLİKLE ALMANI TAVSİYE EDERİM :)
oo öylemi bak bunu duyduguma cok sevindim
dedesine diyimde alsin biran evvel![]()
canım resimdeki yonca salıncaktan hatta aynı renginden kızımın var 5-6 aydır çok severek biniyor tavsiye ederim
sizinkinin markası ne canım? benim burda görerek alama şansım yok netten sipariş vericem. denge falan problemi olur mu acaba diye korkuyorum
cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım. ben de terettüdlüydüm yoncanın bu modeli için... piyasadaki diyer salıncaklarla karşılaştırdığımda oturağı tutan kol boyları daha kısa yani diyerlerine göre daha az sallanıyordur. sen sallanma hızı ve mesafesinden memnun musun?