Bebişlerinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız??

aysbah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
328
16
118
Merhaba arkadaslar,

Ben şuan 19 + 4 hafta ikizlerime hamileyim, ilk gebeliğim.
Sizler bebeklerinizi kaçıncı haftada hissetmeye başladınız? Ve nasıl bişi hissediyorsunuz anlata bilirmisiniz?

Ben bazen bişiler hissetmiş gibi oluyorum ama cok kısa sürüyor belkide bagırsaklarım diyerekten umursamıyorum.
Önceleri 2 hafta bir kontrole gidiyordum, doktorum artık ayda 1 gel dedi, önümüzdeki Cuma günü tekrar gidecegim 1 ay dolmuş olacak ama okadar zor gectiki zaman!! iyilermi diye diye kendimide eşimide yedim, kötü kötü rüyalar görüyorum galiba hissede bilsem bukadar stress yapmazdım... daha önce 7 haftalıkken düşük yaptıgım için korkuyorum artık ufffffffffffffffffff bende bebişlerimi hissetmek istiyorum artık :((

ben de 27. haftadayım... ilk 19 da hissettim, yani emin oldum ondan önce böyle kıpırtılar vardı emin değildim... :)

merhaba 3 aylıkken hissettim ama bağırsak hareketi gibi karnımın altında sağda.sonra hareket şeklinde hissettim.sonra pıt pıt şeklinde şimdi ise tekme atıyor ama hafif hafif çok hareketli maşallah.
ama kızım tam tersi hiiiç mi hiç hareket etmez.bazen "karnıma tık tık kimse yok mu "yaparım hiiç oralı olmaz :) dr. a göre ikisi de sağlıklı ama oğluşum maşallah kendini çok erken hissettirdi.

iki kız gebeliğimde ilk belirgin hareketleri 20+3 te hissetmiştim çok iyi hatırlıyorum.Öncesinde hiçbişey yoktu..
16-17.haftalardan öncekiler hakikaten ben hamile olmadan dahi hissettiğim bağırsaktaki gaz hareketleri olabliyor.
Ama eğer bebekleriniz erkekse 17-18.haftalarda hissedebilirsiniz.
Senin bebeklerin kızmıydı canım?

Hymarry evet benim ikizlerim kız :)))
Eşimde bende dayanamadık bugün gittik kontrole :)))
4 boyutlu ultrasyonada girdik ve maşşallah çok iyiler doktoruma göre 20 hafta olmuşum
ne yazıkkı yuzlerini pek net göremedik plasenta kapatıyordu meleklerimin yüzlerini ve büyüdüklerinde artık sıkısmaya başlamıslar
azda olsa yüzlerini gördüm ve herşeyin yolunda gittigini biliyorum :)))
doktorum birdahaki kontrolü 4 hafta sonraya attı yine ufff nasıl dayanacaksam
ve bugun camasır sererken bişiler hissetmiş gibi oldum galiba bebişlerimin birini hissettim bakalım ilerideki günler neler olacak :))

4 boyutlu ultrasyonada girdik ve maşşallah çok iyiler doktoruma göre 20 hafta olmuşum
ne yazıkkı yuzlerini pek net göremedik plasenta kapatıyordu meleklerimin yüzlerini ve büyüdüklerinde artık sıkısmaya başlamıslar
ve bugun camasır sererken bişiler hissetmiş gibi oldum galiba bebişlerimin birini hissettim bakalım ilerideki günler neler olacak :))

Bende hala hissetmedim zaman zaman tedirginliğinide yaşadım Geçen doktoruma da sordum 22. haftaya kadar hissedemeyebilirsin dedi Benimkilerde kız bu arada :)

Bende hala hissetmedim zaman zaman tedirginliğinide yaşadım Geçen doktoruma da sordum 22. haftaya kadar hissedemeyebilirsin dedi Benimkilerde kız bu arada :)

tebrikler iki kız anneleri :129:
biraz daha bekleyin 20 lerden sonra herşey çok daha güzel yönde değişiyor,36 larda karnınız dizlerinize değecek ahihkohkohkoh :124:

Ben sanki artik bisiler hissetmis gibi oluyorum, daha iyi dikkat etmeye basladim butun hissettiklerime ozellikle uzandigimda :))
Sanada hayirli olsun canim hemen hemen beraber gidiyoruz hamileliklte :))
Cok kilo aldinmi sen? Ben toplam 9 kilo almisim yaaaa hahaha

Ben sanki artik bisiler hissetmis gibi oluyorum, daha iyi dikkat etmeye basladim butun hissettiklerime ozellikle uzandigimda :))
Sanada hayirli olsun canim hemen hemen beraber gidiyoruz hamileliklte :))
Cok kilo aldinmi sen? Ben toplam 9 kilo almisim yaaaa hahaha

Sağol cnm evet beraber gidiyoruz .Zamanında doğsunlar inşallah. Bende 6-7 kilo almışım Son iki ay özellikle kilo alımım hızlandı O kadar da şekerden hamur işinden uzak duruyorum.

tebrikler iki kız anneleri :129:
biraz daha bekleyin 20 lerden sonra herşey çok daha güzel yönde değişiyor,36 larda karnınız dizlerinize değecek ahihkohkohkoh :124:

:)Teşekkürler şimdiden koca bir karnım var gören 7 aylık sanıyor zaten.... düşünemiyorum kendimi :)

Benim ikizlerimin ikiside erkek ama ben tam olarak 22. Haftada hissetmeye başlamıştım hareketlerini zaten daha sonraki haftalarda kol,bas,ayak nerdeyse bariz görünüyordu dışarıdan içeride yer kalmadikca :53:

18.aftam bitti başladım onların tekmelerini hissetmeye 19.aftamdaydı birden sağ tarafımda bi atış oldu sonra akşam bidaaha sonra tekrar bidaha bidaha derken öyle devam etti cogunlukk hep sağdaki bebeğimi hissettim durdum soldakiaz oynardı :) allah kolaylıklar versin 20aftaya kadar hersey güzel gidiyor karnın aynen oyle 7aylıkmıs gibi gorunuyor ama 5.ayı atlattınmı sonra ağırlaştını sorunları baslıyor hayırlı dogumlarınız olur ınsallah

Back
X