Bebişlerinizin kıyafetlerini nereden alıyorsunuz?

mothercarein sitesinden alış veriş zannedersem yapılmıyor,daha doğrusu Türkiye için geçerli bir durum sanırım.ingilizcem olmadığı için çok iyi anlamış değilim ben de.Benim şahsi fikrim buraya satışları yok.zaten sitedeki ürünler yanılmıyorsam Türkiye deki mağazalarında da yok.Buraya ayrı ürün yolluyorlar galiba tam bilmiyorum ama yine de

evt müşteri temsilcisine msj attım Türkiye ile bağlantıları yokmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ikbal butikten alıyorum...
ama sadece bana çalışıyor...
zemuszemus
bacımın 4 yaşında bir kızı var onun kıyafetlerini giydirdim hep...
şimdiye kadar öyle gittik ama bundan sonra ikbal muazzezin kıyafetlerini giymeye başlar artık ... çünkü ikbal minyon ... çok küçük...
bizim ki maşşallah ... ikbalin hemen hemen 2 yaşında giydiklerini bizimki daha yaşına girmeden giydi....

bende mothercare ve kanz tercih ediyorum ama almanya dan baya
kıyafet geldi anorklar montlar kazaklar pantolonlar ve resmen burayla
kıyaslandığında yarı fiyatına geliyor hem de made in turkey kafayı yememek
elde değil hem kıyafetleri mothercare ile kıyaslandığında çok daha kaliteli....
hem daha az kazanalım hem de daha çok ödeyelim.....

mother care fıyatları gercekten abartılı
yurtdısında yüzde 70 e kada rindirim oluyor
ben daha hiç denk gelmedim cok begenıyorum ama
bu gıdısle alıcagım urunler sayılı kalır

ben idil ve aziz bebeninkileri alıyorum.anne ve bebek mağazaları var internetten de satışı var.bayramlarda anneler gününde giysilerde %50 indirim oluyor.çyani aziz bebenin tulumlarını 12 tl ye idilinkileri 15 tl ye alıyorum.hatta bu bayram da da aldım.başka yerde bu kadar ucuza yok.tabi şimdi bitti ama aklınızda netten takip edin.kendi yerleri de ist. masko da

yeğenime ve arkadaşlarımın bebişlerine çok kıyafet alırım...

H&M indirimde süper şeyler alıyorum tarzı çok güzel hele kız çocukları için....

benim favori mağazalarım h&m,lcw,c&a,maccays,wenice

ben kızımın cicilerini genelde internetten aldım. ama carters marka bebek kıyafetlerini şiddetle tavsiye ederim.

aziz bebe ve lc waıkıkı den aldım begendıgım şey oldugunda pazardan da alırım yanı sıkıntı yok yanıı

H&M, carter's, C&A...

özellikle;
H&M kız çocuk ürünlerinde

C&a erkek çocuk ürünlerinde öne çıkıyor.

bizim ufaklığın doğmasına daha var ama organik pamuklu ürünler seçiyorum. C&A da yeni doğan kıyafetleri organik pamuk ve 20-30 lira arası :13: e-bebek 'i de tavsiye ederim, bebeklerin ne kadar ıvır zıvırı varsa orda bulabilirsiniz

Back
X