Bebissssli

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
kizlar

Oglum 8 haftalik nerdeyse,

bu yasta bebeklerin beklentileri nedir ben bilmiyorum cozemedim.

Sabah uyaniyor 8 gibi, mamasini falan veriyorum sonra geri uyuyor. Uyaniyor falan. Ilgileniyorum biraz konusuyorum falan. Geri mi uyumasi lazim ondan sonra cok mizmiz ediyor tum gun.
Bir bebegin gunluk hayati nasil olmali?

Korkuyorum ki cok uyutuyorum bebegimi canimi skiliyor diye dusunuyorum bazen

8 haftalık bebeğin beklentisi annesine yakın olmaktır.
Bunu sağlıyorsanız tamam.
Karnı tok, altı temiz falan girmeye gerek yoktur herhalde oralara.

8 haftalık bebek gunun en az 15 saati uyur
Doktorunuza danisin bilmefiginiz konulari , onu yapamiyorsaniz elinizin altinda internet var , acin googlei sorun akliniza takilanlari , pek cok doktorun makalesine uladirsiniz , okuyun bilgi edinin

Evet çok uyuması normal bunun harici zamanlar dokunmayı ten teması masaj vs ve göz kontağı kurmak anne bebek arasında güvenli bağ için çok önemlidir

Uyusun uyusun öyle büyüyecek. Kalktığı zaman ilgilenin onunla. O zaten uyku sinyalleri verir. Zamanla tanıyacaksniz bebeğinizi.

Ay canım o kadarcık bebeğin canı sıkılır mı hiç daha dünyaya bile alışamamıştır yavrucak onun tek ihtiyacı arkadaşlarında dediği gibi uyku +meme+temiz bir popiş

Şu zamanlar onun için mama uyku çiş kaka bir arkadaşın da dediği gibi.. Uyuması normal.. Hrlr şöyle bir diş çıkarsın da o zaman neden uyumuyor diyeceksiniz :)

Sesinizle sevin uyanik oldugunda ,sesinizden o sevgiyi aliyorlar ,2 saatte bir azar azar azar yedirin ,
Cevap vermeye baslar bi sure sonra bizimde 10 haftalik bir kiz bebegimiz var
Sese gayet guzel tepki verir muzik dinler ,eliyle tempo tutar ,
Gulmeye baslamistir artik ,
Hanimiz askim dememiz bilke yetiyor ona

Anneye yakın olmak için sizi istiyor. Emme refleksi için de sizi istiyor. Mızmızlığı ondan. İstedikçe meme ver.
Onun dışında uyku bu aylarda en çok yaptığı şey.
2 aylık bebekle aktivite yapacak değilsin ya :)

Bu arada uyanıkken bol bol konuşun seslenin ona. Sizi tam takip edemese de çok güzel dinler sakinleşir.

bnm oğlum 2 saate 1 uyurdu.. beslenmeyide 2 saate 1 yapıyordum bende yalnızdım cok zor gercekten.

Karnini guzelce doyurup altını temizleyip gazını aldinmi banyosunu filan Genel ihtiyaçlarını karşıla tamam bırak istediği kadar uyusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…