- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
-
Şimdi sadece yemek konusu değil ben tükendim artik yoruldum.
Cikmaz yoldayim,calişmazsam evimizi devam ödemeyeceğiz ve satmak zorudayiz.
Ve söyledim eşim zor biri .hiç disari cikmak istemiyor.avm bile benle gezmez ,hep evde hep tv veya telefon .onlari sevdiğinden değil...
Esin calismiyormu?neden butun yuku sen yukleniyorsun yazik degilmi sana...Şimdi sadece yemek konusu değil ben tükendim artik yoruldum.
Cikmaz yoldayim,calişmazsam evimizi devam ödemeyeceğiz ve satmak zorudayiz.
Ve söyledim eşim zor biri .hiç disari cikmak istemiyor.avm bile benle gezmez ,hep evde hep tv veya telefon .onlari sevdiğinden değil...
Aynen ...bende öyleyim.hayattim boş geciyor.Siz niye böylesiniz?bende su siralar siz gibi hissediyorum...
kronik mutsuzluk olustu bende.hicbir sey zevk vermez oldu.hersey anlamsiz gibi.cocuklarim dahil kimseye sevgi gosterim yok.sese tahammulsuzlukte cabasi
bir suru sebep var kendimce.Aynen ...bende öyleyim.hayattim boş geciyor.Siz niye böylesiniz?
Keşke bende biraz bencil olsam .Bende çoluk çocuk yok ama yemek seçen insanla ugrasamam zeytin peynir yesinler begenmiyorlarsa.
Sen kendini mutlu edeceksin ki cevrendekileri de mutlu edebilesin. Biraz bencil ol. Maddi durum el veriyorsa haftada bir temizliğe yardımcı al.
Kendin için biseyler yap kuaföre git, gezmeye git, farklı şehirlere eşinle gezmeye git. Yaşlarını bilmiyorum ama büyük dedin çocuklar sana bağımlı olmak zorunda degiller, kendi başlarının çaresine baksınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?