Beceremiyorum

plastik bardağa yap ordan yap.. hastanede istediklerndede çantanda bulunsun bardakdan verdikleri ince şişeye boşaltrsın.

kız onun kadar kolay bişey var mı :skandal:inşallah çiş sorunun çözülmüştür.:confused:

Plastik kap da aynı. Yani dediğim gibi onu sadece hastanede idrar tahlili için denedim. Alaturka tuvaletti ama sıçradıkça sıçradı. Ben çiş yapmayı beceremiyorum sanırım. Kontrollü falan işemek lazım.
Çok şu içince dediğiniz gibi çok gelir idrar, idrarinızı yaparken kontrol edemiyormusunuz, ilk anda tuvalete biraz yapın tutun bardağa yapın, ben öyle yaparım genelde test yapıcam zaman.
Tamamını bardağa yapmaya çalışmayın, dediğim gibi ilk şiddetli geleni salın tuvalete :) açık oldu mu anlatımım.

Ya işte onu bi beceremedim. Sakin yapamıyorum sanırım. Sabah ilk idrar da diyince bütün gece de gitmediysem. İşte sakin yapamadım hiç. İdrar testlerini de sıkışmış bir şekilde verin falan dediklerinden bana işkence.
Birde ilk idrara gerek yok, hiç bir hamileliğimi ilk idrarla öğrenmedim, günün her hangi bir saati yaptım. Çok da su içerim, hemen çıkıyor zaten hamileyseniz.

Back
X