becerikli kizlar cvb lutfen

ahayselam

oldugu Kadar olmadigi KadeR...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
107
48
13
34
Slm canlar bnm sorum sal yapmakla ilgili ben bi turlu beceremiyorum saldan mi kaynaklaniyo bilmiyorum istedigim sekil olmuyo acaba nasil sal almam geeekiyo bnm denedigim ince cicek desenli olanlardan siz nasl yapiyorsaniz foto rica ediyorum

Şifon şal en iyisi iki dkk da oluyo düzgünde duruyo ben şahsen çok rahat kullanıyorum

Şal yapmak deyince ben de bir düşündüm.Böyle mi tabir ediliyor ? Şal örtmek,şal takmak,şal bağlamak filan denmez mi ?

Sifon ipek
Haci rasul
Ham ipek
Bu kumaslardan olan sallari tavsiye ederim bunlara elini alistir sonra zaten kumasin nasil olmasi gerektigini anlarsin ne cok.ince ve yumusak ne de cok sert olacak

Şal seçerken yumuşak dokulu kumaşlar seçin, elektriklenmesin naylon olup, imkanınız varsa aker esarplar kullanabilirsiniz.

Instagram kullaniyorsaniz binlerce video var etiketlere yazip bulabilirsiniz.
Youtube da da vardir.
O videolarin altinda ya da yorumlarda hangi kumastan sallar oldugu yaziyor oradan begenip karar verebilirsiniz.

Çıtçıtlı kullanın kendinden ayarlı bir sıkıntı yasamazsınz

eşarp yap hem daha kullanışlı hem daha güzel duruyor, yapmasıda kolay ütü gerektirmiyo her takmanda. şalı sevmiyom suriyeliler gibi hissediyorum şahsen :-)

Slm canlar bnm sorum sal yapmakla ilgili ben bi turlu beceremiyorum saldan mi kaynaklaniyo bilmiyorum istedigim sekil olmuyo acaba nasil sal almam geeekiyo bnm denedigim ince cicek desenli olanlardan siz nasl yapiyorsaniz foto rica ediyorum
canım ipek şal daha düzgün durur tabii ama çiçeklileride hani başın üstünden doluyorlar ya oyle çok rahat güzel oluyor ben oyle kullanıyorum;)

Back
X