- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
- 323
Ben mi takılıyorum insanların dediklerine bilmiyorum . Zor her şey şuan .. dik yokuş .. Allaha bin şükür sağlığım var ama belli bir yaşa gelip hayat kurmak istemek istiyor insan tırmalıyorum tırmalıyorum
Geçen gün akrabam becerikli olsaydın nişanlı olurdun şimdiye dediler ?
Çok tatlı bir insandır çok severim ama kötü niyete dememiştim ama ben sorguluyorum işte kendimi ... bir şeyler olmuyor ya hata veriyorum erroror
Acaba ne gibi becerilerdir bunlar ne yapmam lazım ki bir ilişki kurabilmek için ??
Hani ben bir ortamda arkadaş olup süreç içinde tandığım biri olsun taraftarıyım ama ... şuan onun için hazır değilim iş için uğraşıyorum .. kısmet her şey ama bazen de çaba gerekiyormuş olacaksa o be
ni bulsun rahat bıraktım ama uyanık ta olmak gerekiyormuş bilemedim bilemedim
Geçen gün akrabam becerikli olsaydın nişanlı olurdun şimdiye dediler ?
Çok tatlı bir insandır çok severim ama kötü niyete dememiştim ama ben sorguluyorum işte kendimi ... bir şeyler olmuyor ya hata veriyorum erroror
Acaba ne gibi becerilerdir bunlar ne yapmam lazım ki bir ilişki kurabilmek için ??
Hani ben bir ortamda arkadaş olup süreç içinde tandığım biri olsun taraftarıyım ama ... şuan onun için hazır değilim iş için uğraşıyorum .. kısmet her şey ama bazen de çaba gerekiyormuş olacaksa o be