• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beceriksiz olduğum için hayatımda kimse olmamış?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Ben mi takılıyorum insanların dediklerine bilmiyorum . Zor her şey şuan .. dik yokuş .. Allaha bin şükür sağlığım var ama belli bir yaşa gelip hayat kurmak istemek istiyor insan tırmalıyorum tırmalıyorum

Geçen gün akrabam becerikli olsaydın nişanlı olurdun şimdiye dediler ?

Çok tatlı bir insandır çok severim ama kötü niyete dememiştim ama ben sorguluyorum işte kendimi ... bir şeyler olmuyor ya hata veriyorum erroror

Acaba ne gibi becerilerdir bunlar ne yapmam lazım ki bir ilişki kurabilmek için ??

Hani ben bir ortamda arkadaş olup süreç içinde tandığım biri olsun taraftarıyım ama ... şuan onun için hazır değilim iş için uğraşıyorum .. kısmet her şey ama bazen de çaba gerekiyormuş olacaksa o be:52:ni bulsun rahat bıraktım ama uyanık ta olmak gerekiyormuş bilemedim bilemedim

nişanlı olsan bu seferde becerikli olaydın evli olurdun derler. evli olsan çocuğun olaydı derler. çocuğun olsa ikinciyi yapardın derler. derler de derler. önemseme bu tarz şeyleri sen nasıl mutluysan öyle olsun.

Benim anneannem evlenene kadar beceriksiz dedi bana. Odunsun sen dedi. Erkekleri yola getirmeyi beceremiyon dedi. Ona alınsaydım ohoooo :))

Kesinlikle baskalarinin dediklerine takilma.onlarin istekleri bitmez.kimseyi memnun edemezsin.onum icin kendi hayatini kendi isteklerine kendi duygularina gore yonlendir.hele ki evlilik konusu kimsenin baskisiyla olacak kadar basit degil.kotu oldugunda careyi nasil kendin bulacaksan sen yasayacaksan herseyi hayatina da sen yon verceksin.zamani geldiginde en hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım tamamen nasip işi bunlar öyle söyleyenler bişey bilmiyo sanırım geç olsun güç olmasın.Rahmetli halam duran kızım yerini bulan kızım derdi gercekten onun kızları hep çok geç evlendi eşleri pırlanta gibi Rabbim güzel yazılar yazsın sana keşke senin yerinde olsam

Baskalarinin ne dediklerini bu kadar kafaniza takmayin ve onlarin dediklerine gore sekillendirmeyin hayatinizi...
Burada onemli olan sadece hayatinda biri olmasi degil, dogru zamanda dogru kisi olmasi aslolan bence...
Nasip kismettir bir yerde, Allah hayirli insanlarla karsilastirsin ki, gelecegin de guzel olsun insallah...
:34:

Ben mi takılıyorum insanların dediklerine bilmiyorum . Zor her şey şuan .. dik yokuş .. Allaha bin şükür sağlığım var ama belli bir yaşa gelip hayat kurmak istemek istiyor insan tırmalıyorum tırmalıyorum

Çok tatlı bir insandır çok severim ama kötü niyete dememiştim ama ben sorguluyorum işte kendimi ... bir şeyler olmuyor ya hata veriyorum erroror

Acaba ne gibi becerilerdir bunlar ne yapmam lazım ki bir ilişki kurabilmek için ??

Hani ben bir ortamda arkadaş olup süreç içinde tandığım biri olsun taraftarıyım ama ... şuan onun için hazır değilim iş için uğraşıyorum .. kısmet her şey ama bazen de çaba gerekiyormuş olacaksa o be:52:ni bulsun rahat bıraktım ama uyanık ta olmak gerekiyormuş bilemedim bilemedim

Bu bir beceri değil kısmet işidir. Lafım meclisten dışarı kötü bir ima aranacaksa eğer bu soylemde o beceriklikik değil koca avı olurdu.

Eminim arabanız böyle bişey söylemek istememistir. Yanlı anlaşılma olmuştur doğru zamanda doğru insan çıkacaktır karşınıza size kapilarinizi kapatmamak ve beklemek düşüyor

Sevgiler

Üzülüyorsun,takma diyorlar.
Kızıyorsun,değmez diyorlar.
Boşveriyorsun;gamsız diyorlar.
Susuyorsun,iki çift laf et diyorlar.
Konuşuyorsun,muhatap olma diyorlar.
… Çekip gidiyorsun, mücadele et diyorlar.
Alttan alıyorsun,tepene çıkardın diyorlar.
Bağırıyorsun,sakin ol diyorlar.
Aklı başında davranıyorsun,bu kadar uslu olunmaz diyorlar.
Dikine gidiyorsun,yaşına başına yakışmaz diyorlar.
Ölünce ne diyecekler?
Muhtemelen; Ölüm sana yakışmadı.
Normal tabii,dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler.

insanlar hep birşeyler der durur be cnm boşver takmaaa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bos laf soylemeyi cok seviyo , Bizim millet ... Iyi niyetle veya kötü niyetle ...

Soylenecek sey var soylenmeyecek sey var , Sanki butun evliler cokkkm becerekliler dimi , aman bosver , valla hic takma kafana her soyleneni taksak birgunde yaslanoriz 😍

Nisanlansan , becerikli olda Evlen derler , evlensen aman ne bbeceriksisin cocuk yapamadin derler , derler'de derler yaniii.. bosver gitsin 😛

Evlenmek icin becerikli olmak kendine evlenecek erkek ayarlamayi bilmek midir acaba ? Nasil bir patavatsizliktir bu. :19:

Kismetten oteye gecemezsin. Onun bunun lafini kendine cok fazla dert etme. :34:

bu cumleyi o kisiye kursaydınız keşke, o kendini bilmezlikle neler sıralayacaktı acaba merak ettim...

siz neyi nasıl yasayacagınıza baştan karar vermişsiniz, karsınıza uygun biri cıkıp cıkmaması maalesef şans işi oluyor belli bir noktadan sonra.

hayattaki varlıgını nişanlı olmakla sınırlandıran insanları ne kadar seviyor olsanız da ciddiye alacagınız kisiler listesinden cıkarmaya baslayın bence...

Komik biriymis gercekten. Beceriksiz olup elinden hicbir is gelmedigi halde evli olan cok kisi var ayni sekilde becerikli olup evlenmeyen de. Takilmayin bence. Sanki evlenmek cok zormus da evlenenler zafer kazanmis gibi bir dusunce var bizimkilerde. Sacma

Benim çok yakın bir dostum var, ilişkileri hep uzun sürer.
Bizimkilerde bana "ee işveli cilveli o aferin kıza, sen odunsun evde kaldın" der hep.
Ama ben gülüyorum sadece, alınmıyorum hiç :1:
Bence sende bu kadar takıntı yapma bu konuyu.

kısmetinde varsa sen istemesen de gelip seni bulacak zaten..sadece vakti var o vakte kadar bekarlığın tadını çıkar..valla bnm şimdiki aklım olsa bekarken daha çok gezer daha çok uyur ne yapabiliyorsam yapardım işte ..evlenince madalya takmıyorlar valla güzel yanları da çok ama sorumluluklar artıyor vs...ayrıca o zamanda insanları mutlu edemeyeceksin yine bişeyine kulp bulur sana beceriksiz derler...

mevcut durumdan mutlu olmak lazım

Bence akraban yanlis konusmus kusura bakma cnm bunun beverikliliklr felan ilgisi yok , disardan insanlar agzina gelenia soylerler ve kisiyi nasil etkiler diye dusunmezler bile , yazgi bu ne zaman ne olacagi belli olmaz ben 16 yasimda sozlendim ne yani cokmu becerikliyidim veya aklim biseyleri cok mu calisiyordu yada cokmu seytansi dusuncelerim vrdi hayir gayet tr cocuk denilcek yasdaydim ama asik oldum ve evlendim kimseleein soyledigi sozler icin yipratma kendini bu ornegide cikarma aklindan hem yasin kac henuz insanherseyi yasiyor bu dunyada elbet bu guzel duyguyu da pYlasacagin kisi biyerlerde seni bekliyor suan ama zamana birak herseyi boyle evde kaldim beceriksizim deme hersey olacagina varir elbet cnm bnm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu konularda kadınların birbirine yaptığını başka kim yapabilir bilmiyorum. Oysa karşındaki de bir kadın ve anlayışlı olması, senin duygularını az çok, iyi kötü tanıması gerekmez mi?
Kim istemez ki sevdiği biri tarafından sevilmek?
Ben de evlenemedim henüz ve bir akrabam bir gün öyle durduğun yerden evlenmek olmaz, sen de arayacaksın biraz gibi bir şeyler dedi.
Kaldı ki bunu diyen kişi de kader kısmet nedir bilmesi gerekir ve kendi evliliği de çok ilginçtir ama yok sırf konuşmak olsun işte...
Hayır yani nasıl arayacağım, ne yapacağım?
Ne okul hayatımdan ne de başka bir ortamdan olmadı işte. Ben de bıraktım gitti.
Ayrıca her evlenen çok mu mutlu oluyor? Her gün o kadar insan boşanıyor ya da bazı sebeplerden ötürü istemese de katlanmak zorunda kalıyor.
Bir de kendiniz artık umursamazsınız aman olacağı varsa olur der, kim bilir belki böylesidir iyi olan der yolunuza bakarsınız ama bazı patavatsız, çenesini rastgele kullanan insanlar seni üzebilir.

Back
X