- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
Canım ben de senin gibiydim, annemin evinde hiç bi şey yapmadım
ama kendi evime çıkınca yemek yapmayı hobi edindim
Bulgur pilavının niye olduguna anlam veremedim ?? Aslında en kolay yemektir, suyu az gelirse sonradan katabilirsin, çok gelse de kapagını açarsın suyu uçar gider :) Ben 1 e 2 oranında su koyuyorum bulgur pilavına, tam kararında oluyor. sana iki önerim var, bulgura 1 su bardagı su koy, ama pişirdikten sonra bir süre kapagı kapalı bi süre dinlendir pilavı o zaman istedigin gibi olur belki. İkinci öneri ise 2 bardak su koyunca içine patates dograyabilirsin.
Bu arada benim sevgili aşçı, benim işim daha zor :)
ama kendi evime çıkınca yemek yapmayı hobi edindim
Bulgur pilavının niye olduguna anlam veremedim ?? Aslında en kolay yemektir, suyu az gelirse sonradan katabilirsin, çok gelse de kapagını açarsın suyu uçar gider :) Ben 1 e 2 oranında su koyuyorum bulgur pilavına, tam kararında oluyor. sana iki önerim var, bulgura 1 su bardagı su koy, ama pişirdikten sonra bir süre kapagı kapalı bi süre dinlendir pilavı o zaman istedigin gibi olur belki. İkinci öneri ise 2 bardak su koyunca içine patates dograyabilirsin.
Bu arada benim sevgili aşçı, benim işim daha zor :)
Zahmet olmazsa takip ettigin forumlari yazarmisin banada? Rica etsem..
Ben evin en kucuk kiziydim.. Dolayisiyle biraz nazli yetistim diyebilirim.. Malesef mi desem bilemedim.. Ama annem hep 'kizim okuldan geldin yorulma' der genelde is yaptirmazdi bana.. Canim annem cok ozledim onu![]()
Esler konusunda ben sansliyim dedigim gibi esim iyi niyetle yaklasiyor hep.. Ama heralde oda farkli seyler bekler benden.. Erkegin kalbine giden yol gercekten migdeden mi geciyorOyleyse ben yandim :))
Bende suan ankaradan el/ev yapimi ince bulgur var. Bir bardak bulgura 2 bardak su coook geldi. 1 bardak su cig birakti. Eh 1,5 bardak denedim oda lapa gibi oldu![]()
Tesekkur ederim![]()