- 1 Mart 2018
- 35
- 11
- 1
- Konu Sahibi Masmavigokyuzum
-
Evet deneyimsiz ve beceriksiz diyelim cunku birakamiyorumBeceriksiz değil
Deneyimsiz hayat konusunda.
İki yil konustuk heralde ondan takinti yaptimGörmediğin adama aşık mı olunur? Gir üniversiteye orada neler var... derslerine odaklan. Ağzını açıp görmediğin birini düşünene kadar aç gözünü ders çalış.
Yaş 23Üni sınavı? Yaş 18? Büyüyünce unutursun.
Buyudum unutamadim onun icin konumdada suan hayatimda tek cikis yolum unv sinavi yazdimÜni sınavı? Yaş 18? Büyüyünce unutursun.
Ona daEvet deneyimsiz ve beceriksiz diyelim cunku birakamiyorum
Görmediğin adamla ne konuşuyorsun onu hiç anlamıyorum. Ailen senin üniversiteyi kazanmanı bekliyor. Bir de gerçek hayat var. Önce okuyup diploma sahibi olmalısın. Aklını başına al mutlaka. Telefon numaran da değiştir. Kimse ile gereksiz muhabbete girme.İki yil konustuk heralde ondan takinti yaptim
Yaşını yazmamışsın ya okey sorry ama görmediğin birine bu kadar bağlanma aşkın hakkını verecek biriyle yaşamanı dilerim böylesi sadece acı çekmek olur.Buyudum unutamadim onun icin konumdada suan hayatimda tek cikis yolum unv sinavi yazdim
Niye acaba bide kendisi çok seçiciymisO adama aşık senin gibi kaç kız vardır acaba
Onceleri sadece can sıkıntisindan konusyodum simdi takinti oldu eziyet oldu hattaYaşını yazmamışsın ya okey sorry ama görmediğin birine bu kadar bağlanma aşkın hakkını verecek biriyle yaşamanı dilerim böylesi sadece acı çekmek olur.
Evet hemde inanilmaz bi iradesizlik sabah karar verip akşam bozuyorum dayanamiyorumOna da
İradesiz diyelim
Beceriksiz benim mesela, dökmeden kahve götüremem, kendimi yaralarım
Doğru iste ama ne yapiyim mesela aliskanliklardan nasil vazgeciyimBi erkek icin gelecegini aksatma !
Olunmaz evet basta sacma geliyor gormediğin adama asik olmak ama oldu can sıkıntısına konustuğum adama baglandim resmen simdi birakamiyorun derste calisamiyorumGörmediğin adama aşık mı olunur? Gir üniversiteye orada neler var... derslerine odaklan. Ağzını açıp görmediğin birini düşünene kadar aç gözünü ders çalış.
Onu hic görmedin ve tanimiyorsun. Düsünsene belki kendini sana yanlis tanitti? Olumsuz düsün ve geleceginin senin icin daha önemli oldugunu aklindan cikarma.Doğru iste ama ne yapiyim mesela aliskanliklardan nasil vazgeciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?