Beceriksizlikte master yapmış üye

Masmavigokyuzum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
35
11
1
Evet sevgili kk arkadaşlarım ben beceriksizin tekiyim cunku sanal ortamda görmediğim birine aşık oldum vede surekli onu dusunuyorum çünkü gerçekten akıllı bi adam vede kulturlu benim zaafımda kulturlu insanlara var ama o benim sevdiğim gibi aşk gibi bi duyguyla sevmiyor beni galiba o isinde gucunde biri bense hala ünv hazirlaniyorum hatta hazirlanamiyorum onu dusunmekten beynim ona takildi tek çare ve cikis yolum ünv ve ben hala onu dusunuyorum yazmadiği gunler mutsuz oluyorum v.s sacma sapan isler yapiyorum ve ders calisamiyorum simdi sizden bana biraz öğüt vermenizi ve yardim etmenizi istiyorum nasil kurtulucam bu zavallı durumdan sınavad az kaldı sizce ne yapsam

İki yil konustuk heralde ondan takinti yaptim
Görmediğin adamla ne konuşuyorsun onu hiç anlamıyorum. Ailen senin üniversiteyi kazanmanı bekliyor. Bir de gerçek hayat var. Önce okuyup diploma sahibi olmalısın. Aklını başına al mutlaka. Telefon numaran da değiştir. Kimse ile gereksiz muhabbete girme.

Kendini bu kadar gömme lütfen.Önüne bak,ayakların üzerinde durmalısın. Hayatını garantile. Sonrası kendiliğinden gelir.

Buyudum unutamadim onun icin konumdada suan hayatimda tek cikis yolum unv sinavi yazdim
Yaşını yazmamışsın ya okey sorry ama görmediğin birine bu kadar bağlanma aşkın hakkını verecek biriyle yaşamanı dilerim böylesi sadece acı çekmek olur.

Görmediğin adama aşık mı olunur? Gir üniversiteye orada neler var... derslerine odaklan. Ağzını açıp görmediğin birini düşünene kadar aç gözünü ders çalış.
Olunmaz evet basta sacma geliyor gormediğin adama asik olmak ama oldu can sıkıntısına konustuğum adama baglandim resmen simdi birakamiyorun derste calisamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…