Beceriksizlikte master yapmış üye

Onu hic görmedin ve tanimiyorsun. Düsünsene belki kendini sana yanlis tanitti? Olumsuz düsün ve geleceginin senin icin daha önemli oldugunu aklindan cikarma.
Evet aynen olumsuz dusunuyorum gitsin diyorum geleceğimden onemlimi diyorum ama sadece sabahtan aksama kadar devam ediyo bu aksam olunca butun iradem gidiyor bana yazmasini bekliyorum dakikalar gecmiyor sanki

vardi beni de böyle dolayli yoldan ezen narssist kisilik, onunla konusmami sonlandirdim.. iyi yaptim herkes dört dörtluk olamaz ve olamadigi icinde psikolojik siddet göremez bence

Evet aynen olumsuz dusunuyorum gitsin diyorum geleceğimden onemlimi diyorum ama sadece sabahtan aksama kadar devam ediyo bu aksam olunca butun iradem gidiyor bana yazmasini bekliyorum dakikalar gecmiyor sanki
Ozaman kendinizi oyalayin bi arkadasiniza söyledin sizde kalsin yasa soz arkadasinizda kalin onu konusmadan vakit gecirin. En iyi yöntem oyalanmak bence (bende öyle yapiyordum)

Sınav dönemi size ilgi gösteren birisi dikkatinizi çekmiştir hoşunuza gitmiştir bunun için sizi yargılamaya kimsenin hakkı yok.Ama ders konusunda çok yanlış yapıyorsun kesinlikle sınavını boşlama kazan bir mesleğin olsun ayaklarının üzerinde dur ondan sonra daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz.

vardi beni de böyle dolayli yoldan ezen narssist kisilik, onunla konusmami sonlandirdim.. iyi yaptim herkes dört dörtluk olamaz ve olamadigi icinde psikolojik siddet göremez bence
Evet keske bende sonlandirabilsem ama yapamiyorum iste o kadar iradem zayifladi

Ozaman kendinizi oyalayin bi arkadasiniza söyledin sizde kalsin yasa soz arkadasinizda kalin onu konusmadan vakit gecirin. En iyi yöntem oyalanmak bence (bende öyle yapiyordum)
Oyle bi kisir dongü ki bu bi arkadas istemiyorum derslerime engel olucak diye ama bu adamdan vazgecemiyorum o kadar sacma bi durum ya oyalanamiyorum bile o kadar vahim oldu durumum

İste ben resmen hastayim şuan takinti oldu bende boş bir aliskanlik ne yapsamda adamdan soguyamiyorum oyle bi sey bu biraksam okuluda kazanicam inşaallah ama yok yapamiyorum

Uzun zamandır ilgiye,paylaşıma ve güzel duygulara hasrettiniz..bu adam bu duyguları harekete geçirdi ve aklınızı başınızdan aldı..

Sanal ilişkilerin sona ermesi bir engel tuşuna bakar..adam sizi engellese bu rüyadan uyanırsınız çünkü oda içinde bulunduğu boşluktan size yakınlık duymuş olabilir..birbirinizi görseniz hiç hoşlanmayabilirsiniz belki o belki sen..

o yüzden kendimi durduramıyorum demek yerine, kontrolü ele alın ve kendinize söz geçirin..en doğrusu onunla en kısa zamanda bir görüşme gerçekleştirmek..böylece devamı gelmeyecekse bitmesi daha iyi olur..devam edersede boşa düşünmemiş olursunuz :)

İste ben resmen hastayim şuan takinti oldu bende boş bir aliskanlik ne yapsamda adamdan soguyamiyorum oyle bi sey bu biraksam okuluda kazanicam inşaallah ama yok yapamiyorum

Acaba gerçek hayatta arkadaşınız yok mu ki sanal birisine bu kadar bağlandınız? Hiç görmediğiniz birisiyle çok fazla şey paylaştınız ki bu kadar kopamaz duruma geldiniz.Görüşmek istemediğinizi söyleyin gerekirse numaranızı değiştirin çıkarın hayatınızdan.Eğer derslerinize yoğunlaşırsanız dertleriniz aklınıza gelmez.Bir yerde okumuştum işkolik insanlar hayatlarındaki sorunlardan uzaklaşabilmek için kendilerini işlerine verirmiş.Siz de kendinizi aynı şekilde derslere gömün.Yıllarca evli kalıp boşanıp hayatına bakan insanlar var binlerce.Siz hiç görmediğiniz birinden bahsediyorsunuz o kadar zor olmasa gerek...

Valla oğlanın biriyle konuscam diye tek ders sınavına doğru düzgün çalışmayıp okulu uzattım. Ondan nefret ederek konuşmayı bıraktım. Hayatımın en büyük hatalarından biridir. Sakın ha başını duvardan duvara vurursun söyliyim.

Çok istiyorum ünv kazanmayı yazmakla anlatamam ama iste bu yaptiğim sacmaliga bende akil sır erdiremiyorum care ariyorum
Sanki çıkış yolunuz yok gibi konuşuyorsunuz. Çareniz derslere odaklanmak, saçmalık olduğunu ömrünüzden 1 sene daha çalacağını düşünmek vs.

Kaç sebep sıralanır kaç çare bulunur isterseniz.

Görüsmeyi çok isterdim ama kendimi yetersiz hissediyorum keske bi kere gorseydim belki bu kadar sevmezdim hayallerimde buyuttum belkide

Gerçek hayatta arkadasim pek yok çünkü ben yalnizliği seviyorum iste can sıkıntısından girdiğim seyden cikamiyorum simdide evet çok sey paylastik onunla gecelerce beni ceken kulturu ve zekasi zaten o ünv mezunu okumus biri bense iste daha ünv hazirlaniyorum yetersiz hissediyorum kendimi vede derslere odaklaniyorum ama yine gece olunca o aklima geliyor yine dayanamayip konusuyorum

Ben zaten simdiden basimi duvarlara vuruyorum valla bu yaptiğimin mantikli açiklamasi yokki zaten asiri mutsuzum şuan

Hepsini kendime anlatiyorum hepsini ama cidden ben kendime söz geciremiyorum artik söyle etkili bi care istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…