Saydığınız şeyler hemen başarı gösterip emeğinizin karşılığını anında alacağınız şeyler değil benceBisyler üretmek istiyorum. Ama el becerim yok çok fazla. Geçen yıl örgüye merak saldım bir atkı ördüm. Geniş başlayıp daraltarak ilerlemişim. Amigurumi bebek yapayım internetten video izleyerek dedim adım adım izledim başladım devam ettiremeyip bıraktım. Bir defter yaptim günlük gibi. Fena olmadı ama yine tam istediğim gibi değil. Sonra bsyler yapmayı bıraktım akşamları tlf başında geçmese keşke.
Kendi kıyafetlerimi dikmeyi de çok isterdim mesela. Bunun için kursa gitmem gerek. Vaktim yok çalışıyorum. Kursa gitmeden dikiş makinesi alsam boşa para vermiş olurum.
Bisyler yapmak isteyip yapamamak kötü ne önerirsiniz?
İlk denemede şaheser ortaya koymayı beklemeyin. Ben iğne oyasını öğrendim. Kursa gitmeden. YouTube dan izleye izleye.İlk yaptıklarım berbattı. Fakat şimdi çevreme satış yapıyorum o denli geliştirdim kendimi. Örgü bilmiyordum yine aynı şekilde video izleye izleye öğrendim. Artık bebek kazağı bile örüyorum. Sadece tek hatanız olmuyor, güzel olmadı diyip pes etmeniz. Herkesin bir becerisi vardır. Sizin de var.Bisyler üretmek istiyorum. Ama el becerim yok çok fazla. Geçen yıl örgüye merak saldım bir atkı ördüm. Geniş başlayıp daraltarak ilerlemişim. Amigurumi bebek yapayım internetten video izleyerek dedim adım adım izledim başladım devam ettiremeyip bıraktım. Bir defter yaptim günlük gibi. Fena olmadı ama yine tam istediğim gibi değil. Sonra bsyler yapmayı bıraktım akşamları tlf başında geçmese keşke.
Kendi kıyafetlerimi dikmeyi de çok isterdim mesela. Bunun için kursa gitmem gerek. Vaktim yok çalışıyorum. Kursa gitmeden dikiş makinesi alsam boşa para vermiş olurum.
Sizin sorununuz şu. Hemen olsun istiyorsunuz. Bir kere yaptım olmadı diye birsey yok. Kötü kötü başlayıp zamanla eliniz alıştıkça olacak zaten.Bisyler üretmek istiyorum. Ama el becerim yok çok fazla. Geçen yıl örgüye merak saldım bir atkı ördüm. Geniş başlayıp daraltarak ilerlemişim. Amigurumi bebek yapayım internetten video izleyerek dedim adım adım izledim başladım devam ettiremeyip bıraktım. Bir defter yaptim günlük gibi. Fena olmadı ama yine tam istediğim gibi değil. Sonra bsyler yapmayı bıraktım akşamları tlf başında geçmese keşke.
Pasta kurabiye yap sipariş alBisyler üretmek istiyorum. Ama el becerim yok çok fazla. Geçen yıl örgüye merak saldım bir atkı ördüm. Geniş başlayıp daraltarak ilerlemişim. Amigurumi bebek yapayım internetten video izleyerek dedim adım adım izledim başladım devam ettiremeyip bıraktım. Bir defter yaptim günlük gibi. Fena olmadı ama yine tam istediğim gibi değil. Sonra bsyler yapmayı bıraktım akşamları tlf başında geçmese keşke.
Kimsenin doğuştan aman aman bir yeteneği olmuyor :)Anladım sagolun. Bir kere yapıp pes etme değil. Belki başında 3 hafta uğraşıp istediğim gibi olmadı diye bıraktım. Evet tek başima değil belki kursa gitmem gerek .
40 yaşından sonra YouTube'dan tığ öğrenmiş biri olarak pes etmeyin derim.Bisyler üretmek istiyorum. Ama el becerim yok çok fazla. Geçen yıl örgüye merak saldım bir atkı ördüm. Geniş başlayıp daraltarak ilerlemişim. Amigurumi bebek yapayım internetten video izleyerek dedim adım adım izledim başladım devam ettiremeyip bıraktım. Bir defter yaptim günlük gibi. Fena olmadı ama yine tam istediğim gibi değil. Sonra bsyler yapmayı bıraktım akşamları tlf başında geçmese keşke.
hayır öle düşünme..Bisyler üretmek istiyorum. Ama el becerim yok çok fazla. Geçen yıl örgüye merak saldım bir atkı ördüm. Geniş başlayıp daraltarak ilerlemişim. Amigurumi bebek yapayım internetten video izleyerek dedim adım adım izledim başladım devam ettiremeyip bıraktım. Bir defter yaptim günlük gibi. Fena olmadı ama yine tam istediğim gibi değil. Sonra bsyler yapmayı bıraktım akşamları tlf başında geçmese keşke.
ben çok iyi örgü biliyorum ama buna rağmen bazı yaptığım şeyler ilk yapışımda istediğim gibi olmuyor. ilk denemenizde sanat eseri beklemeyin, deneye deneye öğreneceksiniz, ne örgüler yapıp söktüm öğrenene kadar. sabır gerekiyorBisyler üretmek istiyorum. Ama el becerim yok çok fazla. Geçen yıl örgüye merak saldım bir atkı ördüm. Geniş başlayıp daraltarak ilerlemişim. Amigurumi bebek yapayım internetten video izleyerek dedim adım adım izledim başladım devam ettiremeyip bıraktım. Bir defter yaptim günlük gibi. Fena olmadı ama yine tam istediğim gibi değil. Sonra bsyler yapmayı bıraktım akşamları tlf başında geçmese keşke.
Ben de bu işlerde iyi olmak istiyorum çünkü meşgul olurken bu tarz islerle zihninin dinlendiğini hissediyorum. Lakin annem bana bazı konularda baskı kuruyor. Sen yapamazsın sen edemezsin şöyle bikarsin vs vs bu beni olumsuzluğa düşürüyor. Devam etsem emeklerimin karşılığını alabilir miyim?Yapa yapa marifet kazanacaksiniz
Ben 10 yildir örüyorum suan cok basariliyim
Dikis 1 yildir cabaliyorum idare eder derecedeyim
Ortaokuldan beri origami yapiyorum cok efsane modellerim var
Ama ilk denemelerim tamamen umutsuz vakaydi :))
Kimse annesinin karnında öğrenmiyor değil ki? Aşırı beceriksiz olmayan herkesin öğrenebilecepine inanıyorum.Ben de bu işlerde iyi olmak istiyorum çünkü meşgul olurken bu tarz islerle zihninin dinlendiğini hissediyorum. Lakin annem bana bazı konularda baskı kuruyor. Sen yapamazsın sen edemezsin şöyle bikarsin vs vs bu beni olumsuzluğa düşürüyor. Devam etsem emeklerimin karşılığını alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?