Becerimin olmamasi

Kalın şişler ve kalın çok değişik iplerle kaşkol yapabilirsin bi ara tanıdığım herkese yapmıştım çok zevkli bence bere ve en son hırkalar örmüştüm bir arkadaşım çok beğenince ona vermiştim sonra yine örerim diye ama nerdee işten güçten aşırı yorgun oluyorum çok stres atıyordum ama ya şöyle güzel iplik satan bir yer bulursam yine öreyim

Ben kursa gitmeden videolar izleyerek dikiş dikmeyi öğrendim şimdi gömlekde dahil herşeyi dikebiliyorum ama bu seferde zaman bulamıyorum maalesef dikiş için

Sizin sorununuz yapamamak değil. Sizin sorununuz sırf birşeyler yapmak için yapıp sıkılınca bırakmak. Ne istiyorsanız ona karar verin,gerisi ise gelir. İnsan hevesli olduktan sonra herşey olur

Kurslara git bu sefer daha yatkın olur elin.
Pastacılık,el işciliği falan güzel hobi aslında bende mi gitsem

Herkesin mutlaka bir el becerisi vardır, belki seninkini hala bulamadın. Belki yeterince sabır göstermedin.denemekten vazgeçme. Elin alıştıkca yaptıklarıni daha çok beğeneceksin

Tavsiyem pes etmemeniz. Yapanlar doğar doğmaz girişmiyor bu işe herkes kötü yapa yapa iyisini yapmanın taktiğini çözer. Bence sizde hem azim hem cevher var köreltmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…