Becerimin olmamasi

Bisyler üretmek istiyorum. Ama el becerim yok çok fazla. Geçen yıl örgüye merak saldım bir atkı ördüm. Geniş başlayıp daraltarak ilerlemişim. Amigurumi bebek yapayım internetten video izleyerek dedim adım adım izledim başladım devam ettiremeyip bıraktım😒. Bir defter yaptim günlük gibi. Fena olmadı ama yine tam istediğim gibi değil. Sonra bsyler yapmayı bıraktım akşamları tlf başında geçmese keşke.
Kendi kıyafetlerimi dikmeyi de çok isterdim mesela. Bunun için kursa gitmem gerek. Vaktim yok çalışıyorum. Kursa gitmeden dikiş makinesi alsam boşa para vermiş olurum.

Bisyler yapmak isteyip yapamamak kötü ne önerirsiniz?
Kalın şişler ve kalın çok değişik iplerle kaşkol yapabilirsin bi ara tanıdığım herkese yapmıştım çok zevkli bence bere ve en son hırkalar örmüştüm bir arkadaşım çok beğenince ona vermiştim sonra yine örerim diye ama nerdee işten güçten aşırı yorgun oluyorum çok stres atıyordum ama ya şöyle güzel iplik satan bir yer bulursam yine öreyim

Bisyler üretmek istiyorum. Ama el becerim yok çok fazla. Geçen yıl örgüye merak saldım bir atkı ördüm. Geniş başlayıp daraltarak ilerlemişim. Amigurumi bebek yapayım internetten video izleyerek dedim adım adım izledim başladım devam ettiremeyip bıraktım😒. Bir defter yaptim günlük gibi. Fena olmadı ama yine tam istediğim gibi değil. Sonra bsyler yapmayı bıraktım akşamları tlf başında geçmese keşke.
Kendi kıyafetlerimi dikmeyi de çok isterdim mesela. Bunun için kursa gitmem gerek. Vaktim yok çalışıyorum. Kursa gitmeden dikiş makinesi alsam boşa para vermiş olurum.

Ben kursa gitmeden videolar izleyerek dikiş dikmeyi öğrendim şimdi gömlekde dahil herşeyi dikebiliyorum ama bu seferde zaman bulamıyorum maalesef dikiş için :110::110:

Sizin sorununuz yapamamak değil. Sizin sorununuz sırf birşeyler yapmak için yapıp sıkılınca bırakmak. Ne istiyorsanız ona karar verin,gerisi ise gelir. İnsan hevesli olduktan sonra herşey olur

Kurslara git bu sefer daha yatkın olur elin.
Pastacılık,el işciliği falan güzel hobi aslında bende mi gitsem :confused:

Herkesin mutlaka bir el becerisi vardır, belki seninkini hala bulamadın. Belki yeterince sabır göstermedin.denemekten vazgeçme. Elin alıştıkca yaptıklarıni daha çok beğeneceksin☺️

Tavsiyem pes etmemeniz. Yapanlar doğar doğmaz girişmiyor bu işe herkes kötü yapa yapa iyisini yapmanın taktiğini çözer. Bence sizde hem azim hem cevher var köreltmeyin kendinizi

Back
X