Becerisiz ben:(

Arkadaslar hepinize Merhaba.Cok daha önemli dertler yanında benim derdimin belki esamesi bile okunmaz ama su an icin bu sorunu çok kafama taktim.Ehliyeti yıllar önce almıştım. O zamanlar çok incelenmedigiİcin bir az biraz surdum.,ehliyeti aldım. Şimdi kullanmaya heves ettim.Bayan arabasi diye geçen otomatik vites biraz daha ufak bir araba aldık. Ama ben uğraşıyorum uğraşıyorum ve kullanamıyorum. Biraz önce arkamdaki ambulansa yol verirken panik yaptım ve arabamin aynası duran bir arabanın aynasına çarptı. Ben bu işi beceremiyecem diye düşünüyorum. Kendimi yeteneksiz hissediyorum.Geri geri park da hak getiren zaten.İStanbuldayim burada kullanmak zor ama benim yetwneksizligimin payı büyük. Okuyanlara şimdiden teşekkür ediyorum.Deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum

çok doğru yoldasın, direkt trafiğe çıkma diyenlere bakma sen, dağda bayırda boş arazide asla kullanmayı öğrenemezsin. panikte asla yapma, canlıya vurmadıktan sonra kaza yapsan da hiç önemi yok, önemseme , yaşarsan da tecrübe olarak düşün. ben 5 yıl önce cuma günü ehliyet almıştım, pazartesi trafiğe girdim. herkes delirmişim gibi yüzüme baktı çevremde bu ne cesaret diye ama inan çözümü bu. pes etme, kimseyi de tınlama panik yapacak birşey yok. alt tarafı aynan çarpmış ne olacak, ilk zamanlar ben de çok çarpıyordum :) zamanla herşey daha iyi olacak buna inan.

Back