Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
avon ürünleri Sabah 7 de yenilenmis ve sadec bitmesi 5 dk sürmüs bende 7.15 de uyandım baktıgım da tozu kalmamsıtı boshayallersmile

arkadaslar ben 7 olmadan kalktım baktım butun urunler tukendı yazıyodu bız oyun oynuyoruz bı umutla avonda bızımle oynuyo herhalde ben pek urun yenılendıgıne ınanmıyorum bosuna zaman harcayıp oynuyoruz ...

ama bu geçen haftanın sorusuydu diye hatırlıyorum belki soruyu değiştirmemişlerdir
2 hafta önce bende kazandım 2 paket molped yolladılar

dediğin gibi olabilir canım ben akşam internette gezerken gördüm ve paylaşmak istedim sitelerinde hala olduğuna göre devam ediyor olabilirbilmiyorumkismile

arkadaslar ben 7 olmadan kalktım baktım butun urunler tukendı yazıyodu bız oyun oynuyoruz bı umutla avonda bızımle oynuyo herhalde ben pek urun yenılendıgıne ınanmıyorum bosuna zaman harcayıp oynuyoruz ...

hayır canım ürünler yenilieniyo bi çok arkadaşım dün bugün aldılar
bu sabah bende gördüm parfüm için sipaariş verirken biri benden hızlı davranmışki benimki gitmedi
evt düzensizlik var stoklar az ne zaman koyacaklar belli değil
bunun için herkes mail atsın kampanyası yaptık başka bi formda
stokların haftada bir yada eski usülle yenilenmesi fazla olması için sizde mail atın arkadaşlar nerde birlik orda dirlik

kızlar güzellik perisinde 11.bölüme kadar geldim 200 küsür puandayım ama ürünler hep tükeniyor,bu arada 8.bölüm şöyle geçiliyor,

önce yüksek hızda bir ok atın,seri bir şekilde orta sırayı yok etsin,sadece 1.ve 3. sıra kalsın,sonra orta hızda ve hafif tepeye doğru okunuzu çevirip çoklu ok almaya çalışın,çoklu oku aldıktan sonra en yüksek hızda,ok hafif üst duvara gelecek şekilde atın,en üstteki ok mutlaka duvara çarpacaktır ama orta ve alttaki o aradan geçecek ve 1-3 diziyi de götürecektir.

ben hep böyle geçiyorum umarım yardımcı olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…