Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende dün kılpayı kaçırdım sadece parfüm kalmıştı onada puanım yetmedi beklemedeyim 12ye kadar yenilerler dün 12:30da bitmişti çünkü

Daha yenilenmedi değil mi bugün arkadaşlar?
Yoksa sabah erkenden ya da dün geceden yenilenip bitti mi gene?
Bunu bilsek ona göre bekleriz..

Anaaaaa inanmıorum yaaa 6.30 da mı yenilemişler ve bitmiş bende hala yenilenmedi diye bakıyorum.bu nasıl bi is yaa millet sabahın köründe mi kalkıcak yuhhhh artık dalga geciyorlar resmen.

yaaaa belki millet öle diyor beklemsinler şansları olsun ide anlamadım ki 6.30 çok saçma :S acaba bi gün öğlen yaptılar bigün sabah kalkanlar için bigünde gecemi yapcaklar ki bende anlamadım

bence o çok saçma 24 saat nöbet mi tutucaz pcnin başında yapsnlar öğlen gören alsn olur mu öyle şey..
ben 12 e kadar burdayım walla
aklinialirimsmile

yok artık 6.30 mu eee ozaman boşuna oynamayalım bütün gün başında oturup beklemek lazım

kaydirigubbakcemile3 çok komik yaaaa aslında sinir bozucu aman 1 e kadar beklerim sonrası beklemem bu ne yaaa koyduklarıda hep oje ruj one öle........... parfümlerin kokusu nasıl acaba kıslar biliomusunuz yaa 10 gündür oynuyorum sırf oyüzden bekliyorum yaa sinir olaola oynadım sırf rimel likit alcam die onuda koymadılar puanım okadar zamnım boşa gitmesin bari.kokular hakkında fikri olan varmı

ewet cnm tek faceden verdm ondanmı acaba 1.sparişim gelmedi 2. sparişim geldi ama ben o ruju daha çok istoodm mail attm oyunun yardm yazan adresine bakalım ne yzcaklar

İyi yaptın mail atarak canım.2 ürünü birden göndermeleri gerekiyordu cogu kisiye öyle yaptılar cünkü.

ungaronun kokusu hoş ben onu almayı düşünüom tarçın kokusu var gibi biraz
wish of hapiness çiçekli meyveli bir koku turunçgil kokusu yoğun fakat kalıcı bir parfüm deil
wish of love çiçeksi kokuya sahip kalıcı değil
tasha da çiçeksi kokuyor güzel diyorlar henüz denemedim maden o kadar oynadık parfüm alalım bare :)

herkes 6.30 yenilendi bitti die yazıyor ama ürünleri alanlardan yazan yok belki yalandır kızlar yaa su peri de bi acıklama yapmıyor kı bogacam onu

bence diildir cnm yha ama kimsenin almamasını istiyorlarsa sabah 6.30 da açtık stoklar bitti deyip kapatatdabilirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…