- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
kızlar sayfalarca geri gidip baktım bulamadım yine dene ara topladın o kadar puanı da eyeliner ve ruj sipariş ettin :))
bu arada 1. bölüm puan vermio dimi ben daha 100.000deyim
kızlar sayfalarca geri gidip baktım bulamadım yine de
hangi site bu, ne oyunu oynuyosunuz,ne puanı topluyosunuz?
bana da söyleyin:ecrin_bebek:
kızlar sayfalarca geri gidip baktım bulamadım yine de
hangi site bu, ne oyunu oynuyosunuz,ne puanı topluyosunuz?
bana da söyleyin:ecrin_bebek:
Kızlarrr güzellik perisinde 10.bölüme kadar geldim.Gelen var mı 10.bölüme kadar?sempatiksalakcinni
Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Really Rosy
istedim, bundan istiyordum zaten yetiştim yaşasın :)
sayfayı yenile de canım sürekli
oje ve farlar var daha ama acele et
güle güle kullan canım :)
bende gecen hafta 4.sıradaki pembesini aldım cok tatlı rengi var cok hosuma gitti.bu hafta ins.senın aldıgın ruju alcam :1rolleyes:
Kızlarrr güzellik perisinde 10.bölüme kadar geldim.Gelen var mı 10.bölüme kadar?sempatiksalakcinni
sonrada arkadaşımınki var oda bana vedi adresi onlada ben alcam :) 4 parfüm diğer haftalar oje kalem krem alırım arık :)
ben kırmızı ruj hastasıyımdır canım umarım rengi resimdeki gibidir, teşekkür ederim bu arada :)
puanım parfümlere yetiyordu ama ruj daha kullanışlı olduğu için onu aldım, keşke rimel falan da koysalar, nisana kadar hep bu ürünler mi olacakmış bir fikrin var mı ? :)
bende oynuyorum artıkvalla cok sınırım bozuldu oyunu anlamamda epey zaman aldı sımdı bu oyunu oynayan arkadaslar lutfen dıkkat etmemız gerekenlerı yazsınlar ..bıde kendınızce buldugunuz taktıklerı paylasırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?