Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
parfüm stokları ne azmıs oyle sadece 5 tane ,denedım bır tanesını olmadı ,diğerlerı dahaacıktı ama denemedım bıle .

ilk denememdı alabıldım ,bı hafta beklıcem sımdı boshayallersmile

hepiniz güle güe kullanın kızlar :)
bende ayın 3nde parfüm ve far sipariş ettim bu yakjınlarda gelir artk
:hulya:

ne ara topladın o kadar puanı da eyeliner ve ruj sipariş ettin :))
bu arada 1. bölüm puan vermio dimi ben daha 100.000deyim
kızlar sayfalarca geri gidip baktım bulamadım yine de

hangi site bu, ne oyunu oynuyosunuz,ne puanı topluyosunuz?
bana da söyleyin:ecrin_bebek:

kızlar sayfalarca geri gidip baktım bulamadım yine de

hangi site bu, ne oyunu oynuyosunuz,ne puanı topluyosunuz?
bana da söyleyin:ecrin_bebek:

evt cnm facebookdan oynadığımız güzellik perisi die bi oyun.puanları toplayıp avondan hediye kazanıosn
kaydirigubbakcemile5

Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Really Rosy
istedim, bundan istiyordum zaten yetiştim yaşasın :)
sayfayı yenile de canım sürekli
oje ve farlar var daha ama acele et

güle güle kullan canım :)

bende gecen hafta 4.sıradaki pembesini aldım cok tatlı rengi var cok hosuma gitti.bu hafta ins.senın aldıgın ruju alcam :1rolleyes:

arkadaşımda Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Fushia Fun olanı aldı rengi çok gzl ve doğal tavsiye ederim kızlar

güle güle kullan canım :)

bende gecen hafta 4.sıradaki pembesini aldım cok tatlı rengi var cok hosuma gitti.bu hafta ins.senın aldıgın ruju alcam :1rolleyes:

ben kırmızı ruj hastasıyımdır canım umarım rengi resimdeki gibidir, teşekkür ederim bu arada :)
puanım parfümlere yetiyordu ama ruj daha kullanışlı olduğu için onu aldım, keşke rimel falan da koysalar, nisana kadar hep bu ürünler mi olacakmış bir fikrin var mı ? :)

Kızlarrr güzellik perisinde 10.bölüme kadar geldim.Gelen var mı 10.bölüme kadar?sempatiksalakcinni

Evet ben de son bölüme kadar geliyorum ama sadece o en sondaki kalpli bölümü geçemiyorum.Onun var bi püf noktası ama çözemedim daha..

sonrada arkadaşımınki var oda bana vedi adresi onlada ben alcam :) 4 parfüm diğer haftalar oje kalem krem alırım arık :)

Oh canım ne güzel,bir şey soracağım,sen hepsinde kendi adresinimi veriyorsun,sorun olmuyor değil mi?
Ve eline ulaşan ürün oldu mu hiç?

benim avondan almak istediğim bi oje bi far, puanlarımıda o kadar biriktirdim zaten ama yenilendiği saat bana uygun değil, hafta içi okuldayım hafta sonu dersanede. nasıl ürün alacağım =(

bende oynuyorum artık valla cok sınırım bozuldu oyunu anlamamda epey zaman aldı sımdı bu oyunu oynayan arkadaslar lutfen dıkkat etmemız gerekenlerı yazsınlar ..bıde kendınızce buldugunuz taktıklerı paylasırmısınız

Peri oyunu 8.bölüm nasıl geçiliyor arkilerr???????

Sanırım bu ürünler olcak canım herhafta bir fırsat ürünü var bilioyrsun bu hafta bakalım ne cıkıcak carsambadan önce cıkmasa bari kaydirigubbakcemile3zaten bu ay sonu bitiyor bu kampanya,keske dedigin gibi rimel faln olsaydı gecen ayın ürünleri güzeldi ama yararlanamadık iste..

Canım 8.oyunu gecmesi zor bayagı ben oraya gelınce tekrar basa dönüyorum öyle oynuyorum 3 tur atıorum mesela elmasta fazla topluyorum bölece 8.oyunla ugrasarak peri tozunu bitirmiyorum.5 saatte bir peri tozu doluyor zaten 5 saatte bir oynaki puan cok biriktiresin.oynadıkca zaten ustası olcan :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…