Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
evet bunu duyuyorum genelde
zaten ben parfüm düşkünü biri değilimdir diğer ürünlerden alayım bari

herkes haftada 1 kere alabiliyor ya. şimdi ben bugün alabilirsem yarın da alabilir miyim. bu hafta bitiyor ya. yoksa yine öteki pazar mı alabiliyorum. ikimizden başka kimse yok bugün bu topikte, herkes aldı bir ikimiz kaldık heralde :)

Evet sadece biz varız sanırım:)
Bugün alırsan haftaya alabilirsin tekrar canım.
Ben kendi adresimden sipariş verdim,bugün de abimin adresinden vereceğim,ondan bekliyorum.
Puan az,sadece oje alacağım zaten ama olsun:)

aslında hafta bitiyor yarın da almam lazım bana göre :)
olsun canım beleş ürün iyidir eline ne geçerse al :)

:)aynen öyle..
Tam 7 gün bitmesi gerekiyor ya o yüzden canım
Ben ayın 3'ünde vermiştim siparişi,hala bekliyor yazıyor bakalım gelir inşallah..

Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Really Rosy
istedim, bundan istiyordum zaten yetiştim yaşasın :)
sayfayı yenile de canım sürekli
oje ve farlar var daha ama acele et

Ohh bee aldım:)
kırmızı oje aldım oleyy en sevdiğim renkkk:)
Bugün ürünler bayaa kaldı,keşke daha çok puanım olsaydı ama neyse artık.
hadi hayırlı olsun tatlım ikimize de:)

kızlar güzellik perisinde stoklar 11de yenilendi,ama kitlendi giremedim 11.03te girdim stoklar bitmemişti,bende bi tane ürün sipariş verdim,formu doldurdum yolladım ama puanım azalmadı,acaba yapamadımmı dedim başka bi ürün sipariş verdim onun formunu doldurduktan sonra da puanım azalmadı ayrıca sipariş verdiniz diye bi bilgi mesajıda göremedim ne oldu şimdi şipariş verdimmi vermedimmi?

Ohh bee aldım:)
kırmızı oje aldım oleyy en sevdiğim renkkk:)
Bugün ürünler bayaa kaldı,keşke daha çok puanım olsaydı ama neyse artık.
hadi hayırlı olsun tatlım ikimize de:)

güle güle kullan şimdiden canım güzel renk kapmışsın mor falan olmadı iyi ki :)

hehe:)Yok artık canım sırf bedava diye çöpe atacağım şeyi de almam yanikaydirigubbakcemile2

ojenin puanı 124 tü dimi. puanlar çok bence ürünlere göre. önceden daha iyiydi. ben kajal göz kalemi ve rimel almak istiyordum. iki üründen de bir daha koymuyorlar maalesef. CADIARZU

ben de aldım ,3 sefer denedım olmadı ,benden once davranan bırılerı vardı bıtırdıler hemen kaydirigubbakcemile3

4.denemem de acılır kapanır kahverengı goz kalemı aldım ,insallah guzeldır .kaydirigubbakcemile2

ne gri ne de mavii bana gore degıl cunku :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…