Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kızlar bugün Pink Pop pembe ruj varya ondan almaya çalışıcam inşallah güzeldir ve inşallah alabilirim kaydirigubbakcemile3

Kızlar bugün Pink Pop pembe ruj varya ondan almaya çalışıcam inşallah güzeldir ve inşallah alabilirim kaydirigubbakcemile3

Canım sen de ayın 3ünde vermiştin siparişini değil mi?
Ben ayın 3ünde vermiştim.
1 hafta oldu.
Acaba bugün yeniden sipariş verebilir miyim?

1 hafta oldu.

Evet canım geçen çarşamba vermiştim bakalım denicem inşallah verebilirimbilmiyorumkismile sonucda 7. gün bugün verebilmem lazımguclubacismile

1 hafta oldu.

7 gün sonra veriliyormuş canım yani yarın verebilirsin bende 2sinde verdim :) millet böyle yazıo ama genede dene belki verebilirsin :) ben fırsat ürününü bekliom :)

Hımm tamam o zaman zaten puanım çok o beklesin madem:)Yarın denerim garanti olur.Bugün denersem veremezsem yazık olur.Başka bir adresten başka bir şey için sipariş vereyim o zaman ben de:)
Ahh elime geçseydi artık ürünler..

bayanlar ben yeni başladım peri olayına.kısaca anlatın lütfen.puanım henüz 12000

canım geçemediğin bölümlerde tekrar başa gel peri tozun hemen bitmez yinede iyi oynamışsın devam et zamanla puanın birikecekyerimseniben

medusa teşekkür ederim fakat nasıl geri alıcam :) ayrıca bu hediyeler hangi saatlerde piyasaya çıkıo.avon üyesi değilim ben yani temsilcisi olmam mı gerekio.anlşat bana noluuuuuuuuuuuuurrrrrr :)))))))

medusa teşekkür ederim fakat nasıl geri alıcam :) ayrıca bu hediyeler hangi saatlerde piyasaya çıkıo.avon üyesi değilim ben yani temsilcisi olmam mı gerekio.anlşat bana noluuuuuuuuuuuuurrrrrr :)))))))
temsilci olmana gerek yok hergün farklı saatte yenileniyor canım hızlı olan hediyeyi kapıyor :))) 4 saattemi ne peri tozun doluyor arkadaş daveti ile 1 tane doluyor önce 19 kişiyi davet et sonra 1 kişiyi 2 tane dolsun :)) bölümü geçmen deil mücevher toplaman önemli :)
aaa durduk yerde peri tozum fullendi:)Oynayayım bari:)

nasıl yane yaaaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…