Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım ne zman sipariş verdin bende verdim ama gelmedi daha . bide begendinmi ben galiba çikolatalı vanilyalımıydı neydi ondan sipariş verdim
Canım 5inde vermiştim sanırım dün elimdeydi :) işyerinden arkadaşımda verdi aynı gün onunki daha gelmedi :))) sanırım benimkinden aldın swiss choclate çok güzel valla ben beğendim
canım harika bunlar,kk ile mi sipariş vermiştin?
burda yazmıştı bir arkadaş eyüpsabrituncerin sitesinden aldım

Canım Kazen'e özel msj yazabilirsin:hulya:

Gülegüle kullan cnmopuyorumnanaktan ne zaman sipariş vemriştin benimkiler daha gelmedi de ohaoldumsmile
valla benimki çabuk geldi ozaman ben cumaya bekliodum dün geldi 5inde vermiştim :)
Bugün tam bir hafta oldu ama hala gelmedi benim avon kargom.arasam mı acaba arkadaşlar?

canım sayfasında yazıo 1-7isi arasındaki siparişler gönderilmeye başlanmış gelir elbet :)

kızlar benmde parfümüm geldi tam 7.gününde :) yalnız aynı gün annemden de far siparişi vermiştim o gelmedi aynı adres olduğu için mi ki?

saol canım evet swiss cholata ii ii güzel koksun :) yaa gelsin artık yaaa...adreste küçük bir hata yapmışım ararlarmı acaba

sen ne zaman sipariş vermiştin canım? bi aras cargoyu arayıp sormak lazım ya da eyüp sabri tuncere mail at kargoya verildiği tarihi kargo noyu iste adresin yanlış ya sen takip edersin :) valla ben tam bir vanilya manyağıyım süper ağır bir koku bekledim ama gayet hafif ve kalıcı akimin üstüne sıkmıştım kaç kez yıkadaım ona rağmen duruyordu yawwwbayanssulusmilezemuszemus

Hayırlı olsun canım:)
Aynı adres verenlerin siparişleri geliyormuş aslında,ben de aynı adrese 4 farklı ürün siparişi verdim.
Bir tanesinin bugün 7.günü ama gelmedi

Hayırlı olsun canım:)
Aynı adres verenlerin siparişleri geliyormuş aslında,ben de aynı adrese 4 farklı ürün siparişi verdim.
Bir tanesinin bugün 7.günü ama gelmedi

olmadı desem sipariş aldındığı gözüküo siparişde verilmio. acaba yarın mı glck oda :)

saol canım hayırlı olsun inş ende begenirim
öle yapim bari arayım sorayim. güzellik perisinede yanlış oldu adres onuda düzeltcem daha

ohoh ohhhhh hadi periyi anladım heyecan acele ama eyüpsabride neden yanlış :)))) düzelt canım bir an evvel diğeride yurtiçi kargo kolay gelsin valla :)))

ben 2sinde verdimn biride 5inde gelen giden yok henüz avondan :) nasılsa gelir diye bekliyorum biri eve biri işe gelicek :)

Bitti mi arkadaşlar bahsettiğiniz parfüm kampanyası şimdi gördüm bende :)

canım yaaa en eve yeni geldim okuldan adresi tam bilmiodum tabudan baktım yazdım megerse o adres yenilenmiş sadece no numarı yanlış yazmışım no yenilenmiş tabi ben bunu sonradan öğrendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…