günaydın canım....
yaa kimse ismi nasıl değiştirecek bilmiomu
güneydınnn :)
yaa ismimi nasıl değiştiricem bi türlü ulamadım kıslar
Canım 5inde vermiştim sanırım dün elimdeydi :) işyerinden arkadaşımda verdi aynı gün onunki daha gelmedi :))) sanırım benimkinden aldın swiss choclate çok güzel valla ben beğendimcanım ne zman sipariş verdin bende verdim ama gelmedi daha . bide begendinmi ben galiba çikolatalı vanilyalımıydı neydi ondan sipariş verdim
burda yazmıştı bir arkadaş eyüpsabrituncerin sitesinden aldımcanım harika bunlar,kk ile mi sipariş vermiştin?
valla benimki çabuk geldi ozaman ben cumaya bekliodum dün geldi 5inde vermiştim :)
Canım Kazen'e özel msj yazabilirsin:hulya:
Gülegüle kullan cnmopuyorumnanaktan ne zaman sipariş vemriştin benimkiler daha gelmedi de ohaoldumsmile
Bugün tam bir hafta oldu ama hala gelmedi benim avon kargom.arasam mı acaba arkadaşlar?
saol canım evet swiss cholata ii ii güzel koksun :) yaa gelsin artık yaaa...adreste küçük bir hata yapmışım ararlarmı acaba
Hayırlı olsun canım:)
Aynı adres verenlerin siparişleri geliyormuş aslında,ben de aynı adrese 4 farklı ürün siparişi verdim.
Bir tanesinin bugün 7.günü ama gelmedi
saol canım hayırlı olsun inş ende begenirim
öle yapim bari arayım sorayim. güzellik perisinede yanlış oldu adres onuda düzeltcem daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?