Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nailwear Pro Tırnak Cilası -...
kazndımmmmm punda düştü aldın diyede yazdııı heyooo:)))

Semacıma summer white aldımbayanssulusmile bi kendime alamadım daha parfüm yaa isin komık tarafıkaydirigubbakcemile3

avon care dıe bı krem var ..normal krem mı yoksa simli bişeymı :S ışıltılı görunum dıyor kafam karıştı

inanamıyorum ya bu ne hız,hangi ara tükendi anlamadım.ben daha ürünlere bakarken hepsi bitti
çok hızlısınız,bravo kızlar:)

puanım falan düştü ama beklıyor dıye yazıyor ...aldım mı alamadım mı anlamadım ..bıde posta kodunu yazmayı unutmusum sanırımkaydirigubbakcemile3

puanım falan düştü ama beklıyor dıye yazıyor ...aldım mı alamadım mı anlamadım ..bıde posta kodunu yazmayı unutmusum sanırımkaydirigubbakcemile3

aldın canım güle güle kullan :) posta kodu cıkmıyor zaten orda öle yazıor

gelcek gelcek merak etme :) ne aldın peki?
ya ben bu ürünleri cok pahalı sanıyordm sıtesınden baktım bnm o kadar ugraşp aldıgım ürün 8 tl ımıs...avon care dıe bı losyon mu krem mı ne ışıltılı görünün dıyor..bı an ışıltı dıeynce acaba simli simli bıseymı dedım...kullanamam ben öle simli seylerı opuyorumnanaktan

elifim msj gordum elıne emegıne saglık canım arkadasım sayende urun alıyorum yoksa ben asla bısey alamazdım cok tesekkur ederım....

evet indirime giren ürünleri koyuyorlar canım fiyatları ii ama beles almak baska tabisırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…