yani hızlı yazmak gerekio tatlım başka hiç şans yok. bide adresini biyere yaz sonra kopyala hazırda beklet sipariş ederken diğerlerini çok hızlı yazman gerekio hemen kopyala yapıştır .ama öncede kopyala hazır olsun hafızanda.. ama artık herkes bunu yapıo sonuçta diğerlerini hızlı yapmak lazım
oyunuda bi süre sonra öğreniosun canım ..başta bende toplayamıodum şimdi çok basit gelio ama 8 bölümü geçnmek için uğraşma devam de sonra tekrar yukarda oyuna bas başa dön
Merhaba ,
Öncelikle ilginize teşekkür ederiz. Bize firmanız ile ilgili bilgi verildiğinizde sizlere daha detaylı bilgi verebiliriz.
Saygılarımla,
Cem BAYRAKTAR
Lady kozmetikten gelen cevap sempatiksalakcinni
elif geldin hııı bugün alcanmı bakalımben summer alim diom bugün love ve happi gelcekmiş ...summer nasıl
bu ne için canım olumlu cevap mı olumsuz cevap mı anlamadım -tatlicadiarzu-
ver bana ben alim dicem ama beklemek çok sorun bugün alim artık yeter dedimhaftaya sürem dolunca ne varsa onu alcam saat aralığında bakcam açılmışsa alcam öle beklemicem yani. bunaldım ders çalışamıom artık sinir oldum.... ben 2 parfüm 1 kalem 1 oje aldım kalemle ojeyi ölesine aldım
Sanırım adam benim bi firma sahibi olduğumu ve ürünlerinden almak istediğimi sandı sempatiksalakcinni
alamıoz onu yaa hereks ona yüklenio nasıl aldın canım sen ..ben adresi kopyala yapmamam ragmen alamadım
hediyeler kısmında bekle canım yenile sürekli sayfanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?