Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oyunuda bi süre sonra öğreniosun canım ..başta bende toplayamıodum şimdi çok basit gelio ama 8 bölümü geçnmek için uğraşma devam de sonra tekrar yukarda oyuna bas başa dön

hımm tamam saol canım bakalım bugün kimler şanslı kaydirigubbakcemile5

Merhaba ,

Öncelikle ilginize teşekkür ederiz. Bize firmanız ile ilgili bilgi verildiğinizde sizlere daha detaylı bilgi verebiliriz.

Saygılarımla,

Cem BAYRAKTAR

Lady kozmetikten gelen cevap sempatiksalakcinni

oyunuda bi süre sonra öğreniosun canım ..başta bende toplayamıodum şimdi çok basit gelio ama 8 bölümü geçnmek için uğraşma devam de sonra tekrar yukarda oyuna bas başa dön

canım ben 11.oyuna kadar gidiyorum ordan sorunum yok su anda puanım 750.00 ama işte alamıyorum o var fisfisfis

bu ne için canım olumlu cevap mı olumsuz cevap mı anlamadım -tatlicadiarzu-

ver bana ben alim dicem ama beklemek çok sorun bugün alim artık yeter dedim haftaya sürem dolunca ne varsa onu alcam saat aralığında bakcam açılmışsa alcam öle beklemicem yani. bunaldım ders çalışamıom artık sinir oldum.... ben 2 parfüm 1 kalem 1 oje aldım kalemle ojeyi ölesine aldım

elif geldin hııı bugün alcanmı bakalım ben summer alim diom bugün love ve happi gelcekmiş ...summer nasıl

Geldim canım :) bugünde alcam ama yine kendime degil bos kalınca diger alamayan arkadaslara yardımcı oluyorum bugünde sema icin bekliyorum bakalım alabilsem insallah bende parfüm alcam..herkes kokusu hos diyor summer icin.bende düsünüyorum onu almayı bayanssulusmile

bugünde bi deniyim bakalım saol canım
guclubacismile az evvel kk gitti noldu dedim :)kaydirigubbakcemile3

bişey sormak istiyorum,güncellenmesini beklerken perinin anasayfasında mı yoksa hediyeler bölümünde mi açık bekliyorsunuz?ilk kez deniyeceğim için bilmiyorum.puanım 10.000 inş.alabilirim parfüm

hediyeler kısmında bekle canım yenile sürekli sayfanı...

alamıoz onu yaa hereks ona yüklenio nasıl aldın canım sen ..ben adresi kopyala yapmamam ragmen alamadım

bende şaşırdımzemuszemus başlarda sanırım kimse kopyala yapıştır yapmıyodu ben bi yere en uzunu ev adresimdi onu yazdım daha sonra kopyaladım lakin ellerim acaip titriyodu sanırım şans sırnaşık şey wish of love da kaptım şimdi hedef wish of happiness:asigim: umarım sizlerde alırsınıza.s.

Wish of Happiness EDT bunu sipariş edebildimmm yupii bekliyor yazıorrr...:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…