Ben sinirlendim parfümü alamayınca gittim far aldım, bu haftalık ürün hakkım gittii:gitme:
canım bende istetemeyince sinirlendim ama almadım
taktım kafama alıcam parfümü Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
Ben parfümden ümidimi kestim iyiceee mafoldumben
evet yaa parfümler için bayağı bir puan toplamak gerekiyorrr mafoldumben
Puanı toplasak bile alamıyoruz ki kapılıyo hemen alıyolarrr bilmiyorumkismile 5 sn içinde bitiyo akannehir
Kızlar eyÜp sabrİden ÜrÜn alınca maİlİne Ödeme yaptıktan sonra İŞte nebİlİm Ödemenİz alındı ÜrÜnÜnÜz kargoya verİlecek falan gİbİ bİŞey geldİmİ ben dÜn sİparİŞ verdİm onay maİlİ gÖnderİlecektİr yazıyodu ama bİŞey gelmedİ maİle
Kızlar eyüp sabri tuncerden bu mail ne akdar sürede geliyo ben 3 saat önce sipariş verdim ama bilgi maili gelmedi de bana bilmiyorumkismile
kart no denen hangisi canım kartın üzerindeki no mu yoksa onun bi alt satırında yazan hesap no mu
CANIM Eyupsabrituncer.com web sitesi üzerinden verdiğiniz sipariş tamamlanmış olup en kısa sürede yetkililerce incelenip gerekli işlemler başlatılacaktır.YAZIYO VE ALTINDA BİLGİLER VAR SADECE BU MAİLMİ GELİYO BAŞKA GELMİYO DİMİ KARGOYA FALAN VERİLDİ DİYE
Kızlar eyüp sabri tuncerden bu mail ne akdar sürede geliyo ben 3 saat önce sipariş verdim ama bilgi maili gelmedi de bana bilmiyorumkismile
Kart no öndeki uzun nuamara canım
Bana neden gelmedi acababilmiyorumkismile Ya bide ilk üye olurken gelen actavisyon koduda geç geldi bi kaç defa denedim anca geldi bilmiyorumkismile Ben SILKY TOUCH seçtim canım zemuszemuscanım ben sipariş verdikten 10-15 dk içerisinde gelmişti ama bilemiyorum ki bilmiyorumkismile hediye seti olarak neyi seçtin peki? bayanssulusmile
teşekkür ederim canım sen hangisinden aldın önereceğin bi koku var mı ? kaydirigubbakcemile2
evet tatlım bu mail geliyor sadece
Bana neden gelmedi acababilmiyorumkismile Ya bide ilk üye olurken gelen actavisyon koduda geç geldi bi kaç defa denedim anca geldi bilmiyorumkismile Ben SILKY TOUCH seçtim canım zemuszemus
Canım kokuları bilmiyorumki bende kafama göre seçtim bi set SILKY TOUCH seçtim gelince görücemm nasılmış diyekaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?