Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Sinir oldum yaa 2 gündür internetım gidiyor tam da saatınde bisey alamıyorum yaaaa

wuuhuuu! dün gece Eyüp Sabri Tuncer'den parfümlü el temizleme jeli ve 64'lü ıslak mendil siparişi verdimm, hediye paketimi de blackberry seçtim, alanlar varsa blackberry nasıl kızlar?bilmiyorumkismile sadece 10,44 TL tuttu toplamdassulusmile

Kızlar eyÜp sabrıden ÜrÜn alınca maılıne Ödeme yaptıktan sonra ıŞte nebılım Ödemenız alındı ÜrÜnÜnÜz kargoya verılecek falan gıbı bıŞey geldımı ben dÜn sıparıŞ verdım onay maılı gÖnderılecektır yazıyodu ama bıŞey gelmedı maıle

evet canım bir mail gelmesi gerekiyor; Sipariş ID, Teslimat Adresi, Fatura İsmi, Fatura Bilgileri, Kargo Şirketi, Teslim Alacak Kişi, E-mail, Telefon, Cep Teleonu, Sipariş Notu ve Ödeme Şekli bilgilerinin bulunması gerekli mailde. Ürün ve Ürün Koduyla ilgili bilgilerin de bulunması lazım.

CANIM Eyupsabrituncer.com web sitesi üzerinden verdiğiniz sipariş tamamlanmış olup en kısa sürede yetkililerce incelenip gerekli işlemler başlatılacaktır.YAZIYO VE ALTINDA BıLGıLER VAR SADECE BU MAıLMı GELıYO BAŞKA GELMıYO DıMı KARGOYA FALAN VERıLDı DıYE

Kızlar eyüp sabri tuncerden bu mail ne akdar sürede geliyo ben 3 saat önce sipariş verdim ama bilgi maili gelmedi de bana bilmiyorumkismile

evet tatlım bu mail geliyor sadece

Kızlar eyüp sabri tuncerden bu mail ne akdar sürede geliyo ben 3 saat önce sipariş verdim ama bilgi maili gelmedi de bana bilmiyorumkismile

canım ben sipariş verdikten 10-15 dk içerisinde gelmişti ama bilemiyorum ki bilmiyorumkismile hediye seti olarak neyi seçtin peki? bayanssulusmile

canım ben sipariş verdikten 10-15 dk içerisinde gelmişti ama bilemiyorum ki bilmiyorumkismile hediye seti olarak neyi seçtin peki? bayanssulusmile
Bana neden gelmedi acababilmiyorumkismile Ya bide ilk üye olurken gelen actavisyon koduda geç geldi bi kaç defa denedim anca geldi bilmiyorumkismile Ben SILKY TOUCH seçtim canım zemuszemus
teşekkür ederim canım sen hangisinden aldın önereceğin bi koku var mı ? kaydirigubbakcemile2

Canım kokuları bilmiyorumki bende kafama göre seçtim bi set SILKY TOUCH seçtim gelince görücemm nasılmış diyekaydirigubbakcemile5

hmm.. anladım canım, ben de Pure Love'i seçecektim ama kalmamışş mafoldumben kızların tavsiyesiyle Blackberry'i seçtim, nasıl birşey acaba çok merak ediyorum boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…