Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
wish of happiness derim canım bana geldi bugün süper..

kızlar koteks young a girdim....
formu doldurdum gönderiliyor mesaj diyor böyle .................................................
nokta nokta oluyor sonra bişey çıkmıyor

kızlar es tuncerden sipariş verdim,biraz aceleye geldi,blackberryi seçtim,nasıl acaba kokusu,bilginiz varmı

Orkid Yaprak, ferahlığını en güzel hissettiren deneyimleri gönderenler kazanıyor!

Siz de günlük bakımınızda “Ne gerek var?” diyip yapmadığınız; ama yaptıktan sonra sizi yenileyen, Orkid Yaprak gibi ferahlatan ve gününüzü güzelleştiren deneyimlerinizi bizimle paylaşın, Braun Saç düzleştirici, Max Factor Makyaj Seti, Olay Cilt bakım setleri ve daha bir çok sürpriz hediyeyi kazanma şansınızı kaçırmayın!
http://www.denedimbiliyorum.com.tr

“Herkes mi Aldatır?” filmi için 1 kişiye Gala Davetiyesi, 5 kişiye sinema bileti veriyoruz.

20 Mart Cumartesi günü sizlere bir soru soracağız ve bu soruya doğru cevap verenlerin arasında yapılacak çekilişle “Herkes mi Aldatır?” filmi için 1 kişi gala davetiyesi, 1 kişi imzalı poster ve 5 kişi de sinema bileti kazanacak. Bizi takip etmeye devam edin…

http://www.nasilyap.com/herkes-mi-aldatir/

Benim Annem Süper Çünkü...

Anneler Günü’nde annelerimize vereceğimiz en güzel hediye bugüne kadar yaptıkları tüm fedakarlıklar için içten bir teşekkür ve gülücüktür. Adese, Aile Dostu Dergisi ve Alo bu teşekkürü bir hediyeyle süslüyor. “Benim annem süper çünkü...” cümlesini en güzel biçimde tamamlayan 50 çocuk annelere özel Braun Narenciye Sıkacağı kazanıyor!

Yarışmaya Nasıl Katılalacak sınız?
Yarışmaya katılmak için 15 Mart - 15 Nisan 2010 tarihleri arasında “Benim annem süper çünkü...” cümlesini kendi duygularınızla ifade ederek tamamlayıp iletişim bilgileriniz, adınız ve soyadınız ile birlikte yazışma adreslerimize mektup ya da e-posta olarak göndermeniz gerekmektedir. Seçici kurul tarafından belirlenecek en güzel 50 cümlenin sahibi Braun Narenciye Sıkacağı (mpz 9) kazanacak ve hediyeler yarışmayı kazananlara 09 Mayıs’dan önce gönderilecektir. Kazananlar
yazılardan bazılar Aile Dostu dergisi tarafından yayınlanacaktır. Yarışmaya gönderilecek olan mektupların yayın hakkı Adese Alışveriş Merkezleri ve Aile Dostu Dergisine aittir.

Yazışma adreslerimiz:
Aile Dostu Dergisi: Hoşdere Cad. Reşat Nuri Sokak
2/5 Y. Ayrancı Çankaya / ANKARA
E-Posta:
ailedostu@greenstasarim.com
Tel: (0312) 468 52 22

kızlarrr plates topu veren bi yer yokmu yawsskaydirigubbakcemile2bilmiyorumkismile platesle boyumu uzatmak istiyom boshayallersmile ay nolur biri bana bi top yollasınnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

selam kızlar
ben avondan oje kazandım bugün 5. gün hala gelen bişi yok sizlerde kaç günde geldi pekibilmiyorumkismile

kızlar ben qspa'dan numune talep ettim iletişim bölümüne mail atarak, kargo ücreti yok diye duymuştum şunları sorucam birincisi iletişim bölümünden numune göndermiyorlar diye duydum doğru mu? ikincisi eğer numune geliyorsa ne zaman geliyor ?

gelmezse de gelmez napalım isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara :roflol:

bana 2 gün önce geldi canım kargo parası ödemiyorsun 6 tane numune yollamışlar hepsi tek kullanmlık tabii minicik ama çok güzeller şampuanı ve el kremi özellikle iletişim bölümünden bilgilerini yolluyorsunbayanssulusmile

Kızlar kotexin kampanyası geçen senenin kampanyası.eski yani.ilk 1000 kişiye çoktaan gönderdiler bile..

cevap verdiğin için teşekkürler canım :)
netten bu numune olayını araştıra araştıra adım bedavaya çıkıcak he ama qspa'nın da ürünlerini merak ettim bakalım

cevap verdiğin için teşekkürler canım :)
netten bu numune olayını araştıra araştıra adım bedavaya çıkıcak he ama qspa'nın da ürünlerini merak ettim bakalım

hiç sorma benim adımda beleşçiye çıktı bide evde olmuyorum genelde arıyolar tlf komşuya bırakmalarını söylüyorum komşuda CADIARZUne oluyo kız böyle diyo beleşse bizede getirttir diyokaydirigubbakcemile3 bir hafta içinde geldi benimkiler

Kotex'e ben de gönderdim araştırmadan da sonra öğrendim eskiymiş, mesaj gönderiliyor diye bin tane nokta çıktı.
hatta bi yerde bi espri okumuştum kotexin gönderdiği 1000 genç kız çoktan babaanne oldu kampanya o kadar eski yani diye sempatiksalakcinni

delikafadulden
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

rosense nin numuneleri çok güzel 6 tane parfüm tester gönderiyorlar ufak boyutlarda ama hepsinin kokusu ayrı güzel
ayrıca kremleri de var 8 numune ufak boyutta bana bugün geldi,tek kullanımlık ama çok şirinler
kullanma diz yanyana göz doldursun pembiş pembiş
kargo ücreti 3 lr
kargo ücretini kabul etmen gerekiyor yoksa yollamıyorlar.

arkadaşlar sanki güzellik perisi olayına çok takıldık ve konular genelde çok benzer oldu bir de eyüp sabri tuncer var tabiiii
araştırmaya devam edelim kampanyalardan birbirimizi haberdar edelim

(bana şimdiye kadar rosense den ve qspa dan numune geldi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…