Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben yenilenir yenilenmez sipariş verdim arkadaşlar ama puanımdan düşmedi anlamadım valla hemn düşüyor mu puandan ?yoksa bir süre sonra mı?

benımde ole arkadaslarınkı gıbı oldu bende herseyı onayladım puan dusmedı puan hemenmı dusuyo yoksa bı zaman sonramı dusuyo bılgı verın arkadaslar..

benımde ole arkadaslarınkı gıbı oldu bende herseyı onayladım puan dusmedı puan hemenmı dusuyo yoksa bı zaman sonramı dusuyo bılgı verın arkadaslar..

hemen düşüyor canım,zaten anasayfa deyince hediyen kenarda bekliyor diye görünüyor malesef alamamışsın,boshayallersmile

kızlar bnce artık parfümü filan boşverin,şurda 10 gün filan kaldı oyunun bitmesine,ne denk gelirse kolay alabileceğiniz onları alın,yoksa puanlar elimizde patlayacak,uğraşıp oynuyoruz sonuçta,

10 gün sonra biticek mi oyun kim dedi ya ben daha yeni başladım bi ürün alıcak bile puanım yok :1no2:

pazartesi mi açılıyor yine peki siparişler yarın tatil mi güzellik perisine?:)
yarın tatil deil cnm tatili yok perinin a.s
puan düşmediyse alamadın malesef :çok üzgünüm:

hemen düşer cnm alabilseydin fisfisfis
bende alamadım işte:gitme:

http://www.facebook.com/tos.php?api...014b83f93a87&next=&v=1.0&canvas&locale=tr_TR#
kızlar valla hiç araştırmacı diilsiniz ha
faci olanlar katılsın hayran olsun sonra bi ekran çıkıcak arkadaşlarınıza davet yollayın
onlar daveti kabul etsin siz gelen davetleri o ekrandaki alınan davetlerden takip edin
en sonda kayıt ol yeri var orayı başta doldurun
sonra tlf msj şifre gelicek
o şifreyle migroslarda bi makina varmış koymuşlar şifreyi oraya girip dondurmalı pastanızı alacaksınız
ben 2 tane kazandım ama şifre bekliyorum
afiyet olsun şimdidennnzemuszemus

akdaşlarımın davetimi kabül mü etmeleri gerek cnm.
öylemi şifre yolluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…