sanırım kötü bişey kimse cevap vermediğine göre alamadım hediyemi tühhh
benımde ole arkadaslarınkı gıbı oldu bende herseyı onayladım puan dusmedı puan hemenmı dusuyo yoksa bı zaman sonramı dusuyo bılgı verın arkadaslar..
valla bilemiorum 5 ml lik numeler diodu ama alınca bakıcaz artık.ben yazarım yinezemuszemusne gönderecek acabaaaaaaa bilmiyorumkismile
yarın tatil deil cnm tatili yok perinin a.spazartesi mi açılıyor yine peki siparişler yarın tatil mi güzellik perisine?:)
benımde ole arkadaslarınkı gıbı oldu bende herseyı onayladım puan dusmedı puan hemenmı dusuyo yoksa bı zaman sonramı dusuyo bılgı verın arkadaslar..
orayı geçtiğinde puanını kontrol et 10 bölümde,!:1no2:Nasıl ordaki puanları vermiyor canım??
http://www.facebook.com/tos.php?api...014b83f93a87&next=&v=1.0&canvas&locale=tr_TR#
kızlar valla hiç araştırmacı diilsiniz ha
faci olanlar katılsın hayran olsun sonra bi ekran çıkıcak arkadaşlarınıza davet yollayın
onlar daveti kabul etsin siz gelen davetleri o ekrandaki alınan davetlerden takip edin
en sonda kayıt ol yeri var orayı başta doldurun
sonra tlf msj şifre gelicek
o şifreyle migroslarda bi makina varmış koymuşlar şifreyi oraya girip dondurmalı pastanızı alacaksınız
ben 2 tane kazandım ama şifre bekliyorum
afiyet olsun şimdidennnzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?